Sommarjobb som återvinningsarbetare sökes

Sommarjobb som återvinningsarbetare sökes

Vill du ha ett stimulerande sommarjobb inom avfallshantering? Tycker du om att arbeta utomhus i den friska luften och samtidigt vill göra nytta för miljön? Sök då denna tjänst redan idag

Dina arbetsuppgifter

Som återvinningsarbetare hos vår kund kommer du under ett par veckors tid vara med och hjälpa till i avfallssorteringen på företaget. Man kommer att ha en varierad roll där du kommer att göra allt från att hjälpa kunder med att slänga rätt sopor i rätt containrar, du kommer att arbeta vid miljöstationen och sortera elektronik, målarfärg etc. En annan del av dina arbetsuppgifter är att vara behjälplig vid vågstationen och ta emot lastbilar för invägning av gods.
Första två veckorna kommer du få en grundlig introduktion i arbetet för att sedan bli mer självständig under resterande tid. Ensamarbete kommer dock ej att förekomma, man har alltid kollegor på plats att rådfråga.

Din profil

Vi ser till dig som söker ett extrajobb/sommarjobb på heltid och som tycker om att vara i en social roll där du också får möjligheten att arbeta utomhus. Inga direkta krav finns för tjänsten mer än att du ska ha en socialkompetens och tycka om att arbeta med människor, vara prestigelös och ödmjuk, viktigt att man behandlar kunderna med respekt och välvilja.

Villkor

Start: 17 Juni - 26 Juli ( med chans till att få möjlighet att jobba extra under höst/vinter & helger)
Lön: 137,72kr/h
Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Kil
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett klassiskt återbruk och tillhandahåller avfallssortering för invårnarn i och omkring kils kommun. Mer information fås vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.