Fasadtekniker till spännande bolag

Fasadtekniker till spännande bolag

Är du en noggrann person, som samtidigt klarar av att hantera snabba puckar och leverera på kort varsel? Vill du kunna växa tillsammans med ett spännande och kreativt bolag, och ena dagen kunna rita på en fasad eller skylt i datorn och några veckor senare se den på plats på en byggnad? Då kan den här rollen passa dig!

Dina arbetsuppgifter

Som fasadtekniker hos vår kund kommer du att ingå i ett team á 6 personer. Den första tiden kommer du att få gå bredvid för att lära känna kollegorna samt bekanta dig med utrustningen. När du sedan fått se projektens olika faser så kommer du att få dina egna arbetsuppgifter. Mycket av rollen handlar om att arbeta i CAD, såsom AutoCAD och solid works.

Exempel på arbetsuppgifter:

Fasadbeklädnader

Konstruktion av fasetter och plåtar

Beredning och kalkylering

Designförslag

Korrekturläsning av skyltar

Om företaget

Information om företaget ges vid en eventuell intervju

Din profil

Du som söker är en social person som gillar att dagligen ha kontakt med kunder. Du tycker om en varierad vardag där snabba beslut kan behöva tas. Du är noggrann och är gärna lite grafiskt lagd.

Skallkrav
  • Erfarenhet av att arbeta i CAD
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av konstruktion
  • Tidigare erfarenhet av dokumentation
  • Grafiskt kunnande (tex. InDesign, Photoshop)
  • Relevant ingenjörsutbildning (tex. bygg, el eller maskiningenjör)
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Kil

Omfattning: Heltid, dagtid

Lön: Enl. överenskommelse

Start: Enl. överenskommelse
Mer info
Område Kil
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.