Hoppa till innehåll
SWE Outlet logotyp

Butikssäljare

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Butikssäljare deltid sökes!

Du kommer att arbeta med välkända varumärken inom dam-och herrkonfektion samt jeans.

Butiken ligger i Löddeköpinge E-center vid Center Syd.

Tjänsten är en deltidstjänst på ca 18 h /v

Ons- Fre kl. 15-19 samt varannan helg och skall tillsättas snarast.

Vi ser att du som söker har minst 2 års erfarenhet av personlig försäljning i butik med erfarenhet av att hantera kläder där det visuella är meriterande.Rollen som säljare hos oss är varierande med fokus på kundmötet.Förutom kundmöte och försäljning finns även andra arbetsuppgifter som att packa upp varor och se till att det alltid är snyggt och rent i butiken.

Vi ser att du också har en glad och positiv attityd samt god arbetsförmåga och att du peppas av att arbeta tillsammans med andra för att nå uppsatta mål.

Välkommen att lämna din ansökan med CV samt personligt brev via mejl till:

marina@swedalaoutlet.se
SWE Outlet logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 april 2024 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kan man vara intresserad av mode utan att bli helt luspank? Svaret är ja. På SWEoutlet erbjuder vi alltid låga priser på ledande street-, jeans- och designmärken. Vi tar in våra produkter från överproduktion, egen produktion och provkollektioner, så att din plånbok inte behöver lida av ditt modeintresse! Dessutom söker vi alltid efter nya intressanta varumärken att kunna erbjuda dig. Besök en av våra butiker, så gör vi allt vi kan för att ge dig en inspirerande, trevlig och prisvärd shoppingupplevelse. Vi är SWEoutlet, och du är alltid välkommen.