Hoppa till innehåll

Restaurangbiträde sökes!

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Spicy Hot är en asiatisk matkedja som startade i Västerås år 2001. I dagsläget finns det totalt 11 st restauranger, vi finns i Västerås, Eskilstuna, Norrköping, Karlstad och Löddeköpinge.

På Spicy Hot arbetar vi med färska råvaror som tillreds på beställning och en maträtt tar ca 2-3 minuter att tillaga.

Vi har ca 30 st olika maträtter på menyn och inriktningen är thailändska och kinesiska smaker. Vi serverar ingen alkohol.

Vi söker glädjespridande, serviceinriktade och noggranna medarbetare som gillar att arbeta i Team och klarar av ett högt arbetstempo. Gästen är alltid i fokus! Som medarbetare får du lära dig arbetsuppgifter såsom exempelvis kassahantering, mathantering, matsäkerhet, gästhantering och om hur en restaurang fungerar. Du kommer att ta emot beställningar, packa/förbereda mat för servering och avhämtning, hjälpa till med enklare matlagning, se till att lokal och arbetsredskap är rena och ta emot gäster. Du har även möjlighet att lära dig mer och komma vidare i din utveckling.

Genom ditt engagemang kan du utbilda dig till skiftledare. Det är ditt intresse och dina ambitioner som avgör hur du vill utvecklas.

Du kommer att arbeta varierande arbetstider, dagtid och vardagskvällar, och ibland helger. Vi söker både hel- och deltid.

Besök vår hemsida och låt dig inspireras.

Det är meriterande om du har arbetat inom restaurang tidigare. Vi söker både hel- och deltid.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se