Hoppa till innehåll
Nordic Concrete AB logotyp

QESH Manager - Nordic Concrete

Publiceringsdatum
24 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nordic Concrete AB är ett expansivt bolag som startades januari 2012 och är en utveckling av VTV AB som etablerades 2001. Vi är totalt 100 anställda och en av de ledande betongentreprenörerna i södra Sverige.

Bolaget har sitt säte i Löddeköpinge. Nordic Concrete ägs och drivs av Marcus Svensson med medarbetare som har mångåriga erfarenheter inom betongkonstruktion och betonggolvsentreprenad.

Nordic Concrete AB ingår i Nordic Construction Group som arbetar med totalentreprenad inom betongkonstruktion och betonggolvsentreprenad, byggentreprenad, bemanning inom bygg samt markberedning.
Vi arbetar lösningsorienterat utifrån varje kunds behov.

Läs mer på www.nordicconcrete.se

Vi söker nu QESH Manager till Nordic Concrete med placering i Skåne. Drivs du av Kvalitet – och miljöarbete och brinner för hälsa och säkerhetsfrågor inom bygg och anläggning är detta jobb för dig!

Du kommer att arbeta med följande:

• Vara föredragande för ledningsgrupp och i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i kvalitets- och miljöfrågor samt hälsa -och säkerhet för hela
Organisationen.
• Fortlöpande utveckla och driva analys och riskhanteringsprocesser inom QESH.
• Vara ansvarig kontaktperson mot kunder och leverantörer i kvalitetsfrågor.
• I projektform arbeta med att utveckla företagets miljöarbete i allt från leverans, material och processer. Sedan ansvara för implementering och drift av detta i bolaget. Det är en viktig fråga och det kommer läggas mycket fokus på detta.
• Vara ett kompetensstöd för verksamheten vid framtagande av strategier, styrdokument och handlingsplaner
• Medverka vid eller vara rådgivande vid framtagning av ny information eller utbildningar avseende kvalitetsarbetet, samt kontrollera att kvalitetsunderlag följs.
• Genomföra eller medverka vid interna kvalitetsrevisioner och att korrigerande åtgärder vidtas
• Medverka till organisationens försäkringsarbete
• Fortlöpande driva analys och riskhanteringsprocesser inom kvalitetsarbetet med fokus på kund och relationer, fel, avvikelser, affärsnytta och i övrigt identifierade hot och risker
• Aktivt informera sig om utvecklingen inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och hälsa.
• Ansvara för att rapportera kvalitetsprestanda och efterlevnad av miljöarbetet till ledningen

Nordic Concrete erbjuder ett intressant och varierat arbete med bra villkor och trevliga kollegor.

Tveka inte, skicka din ansökan idag.

Kontakt:
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och Christian Gullander 0734-30 50 25
 
Nordic Concrete AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 jan. 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
http://www.onepartnergroup.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Strömsund
Industri & Anläggning
Företagslogga
Örebro stad
Ekonomi
Företagslogga