Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

UTVECKLINGSINGENJÖR MEKANIK TILL PRIMOZONE

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Clean Environment - The Natural Way

Vill du vara med och bidra till renare vatten i världen?

Välkommen till Primozone - en banbrytande pionjär inom ozongenereringsteknik! Vi söker nu en passionerad och engagerad mekanikingenjör som vill vara en nyckelspelare i vår resa från idé till färdig produkt-Svensk innovationskraft i sitt esse. Du kommer att utmanas tekniskt och får en varierande vardag med kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan!

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig en spännande position i ett växande entreprenörsföretag. Med din tekniska insikt och kunskap kommer du att utmana vår nuvarande kunskap och bidra till expansionen för våra ozongeneratorer på en bredare marknad. Du kommer att få spännande utmaningar och stora möjligheter att driva din resa med oss. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från deltagande och laganda där alla bidrar.

DIN VARDAG

På vårt huvudkontor i Löddeköpinge är vi idag ett 30-tal anställda. Här utvecklar och tillverkar vi avancerade ozongeneratorer och idag är Primozones ozonteknologi ett beprövat koncept. Den säljs över hela världen och används främst för olika vattenbehandlingsapplikationer i olika länder. Här blir du en del av vårt teknologiteam som idag består av 8 personer.

Du kommer att arbeta brett i hela produktutvecklingscykeln i nära samarbete med kollegor och arbetet utförs i projektform där både sälj, mekanik, elektronik, automation och produktion sammanflätas. Detta inkluderar deltagande i tidiga faser med att undersöka koncept hela vägen till att engagera dig i nya funktioner, mekanisk konstruktion, produktionsritningar, dialog med leverantörer och eftermarknadsaktiviteter. Våra tekniska verktyg och lösningar för mekanisk konstruktion är Solidworks och YAP.

Dina ansvarsområden och uppgifter:
  • Designarbete från idé till kompletta tillverkningsritningar och färdig produkt
  • Optimering av maskinkonstruktionen och nya funktioner såsom anpassningar och förbättringar i maskinen
  • Teknisk förberedelse av produkter i vårt affärssystem Monitor
  • Omvärldsbevakning/Materialkunskap
VEM ÄR DU

Du har en kandidat- eller masterexamen inom maskinteknik och besitter en teknisk kompetens i Solidworks och YAP, eller annan motsvarande 3D CAD-lösning. Du har även ett par års relevant erfarenhet och har helst arbetat brett och praktiskt inom området maskinteknik.

Vi söker någon som brinner för teknik och vill vara en del av en kultur med starkt samarbete där varje individ kan göra en skillnad. Du gillar att dela idéer och samarbete med kunder såväl som med kollegor. Dessutom förstår du vikten av att hålla deadlines och leverera i tid med hög kvalitet. På ett mindre företag kommer du att arbeta brett och stödja dina teammedlemmar. Utöver teknisk kunskap och arbetslivserfarenhet letar vi efter en person som vill bli en del vårt team och arbeta mot våra gemensamma mål. Du är nyfiken, lösningsfokuserad och har en god presentation och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska, både i skrift och tal.
VILL DU VETA MER

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com alternativt 0730-821230 eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt 0723-612844. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!
OM PRIMOZONE

Primozone, greent-tech bolaget som grundades år 2000, med målet att som pionjär omdefiniera ozonteknologin redan från början. Med erfarenhet visste personalen på Primozone att traditionella ozongeneratorer hade många förbättringsområden. Utvecklingsteamet strävade efter att utforma ett teknologiskt koncept för en ozongenerator som fångade så många av dessa förbättringsområden som möjligt.

Resultatet är en ozongenerator som både har den högsta koncentrationen av ozon och den lägsta livscykelkostnaden på marknaden.

Sedan 2003 ägs Primozone Production AB helt av Westfal-Larsen Technology i Bergen, Norge. W-L-gruppen är en familjeägd koncern som grundades 1905 och har investerat flera miljoner euro i utvecklingen av Primozones ozongenerator.

Läs gärna mer om oss på www.primozone.com och följ oss: https://www.linkedin.com/company/primozone/
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.