Svensk och dansktalande kundservicemedarbetare i Löddeköpinge sökes med start snarast möjligast.

Svensk och dansktalande kundservicemedarbetare i Löddeköpinge sökes med start snarast möjligast.

Danmarks största privata fönsterputs verksamhet, MV Polering är nu igång med att expandera med ett helt nytt kontor i Löddeköpinge och söker därför kompetenta kundservicemedarbetare till vår nya avdelning.

Vill du med på resan så läs nedanstående;

Vi är en verksamhet som har existerat i 40 år i Danmark var vi år 2012 öppnade upp för kunder i Skåne. Nu är vi redo till att expandera med ett stort kontor i Löddeköpinge och vi önskar att hitta de helt rätta profilerna till detta.

Vi på MV Fönsterputs brinner för vår kundservice och därför söker vi nu två duktiga medarbetare till kundservice för att ge service till våra danska och svenska kunder via telefon och mail med stor passion! Det är inte ett krav att du har erfarenhet från kundservice men man ska ha modet och viljan till att lära dig yrket till fullo. Det krav som vi ställer är att du är flytande på svenska och danska både i skrift och tal.

Du kommer att möta upp dagligt på vårt huvdkontor i Køge som ligger i Danmark under de första 2-3 månaderna/ tills kontoret i Löddeköpinge är klart. Efter detta kommer anställningen fortsätta i vårt nya läckra kontor i Löddeköpinge där du kommer att få din permanenta arbetsplats. Det är viktigt att du är medveten om att du möter upp i Danmark den första tiden vilket är ett krav. Detta innebär att det inte är förhandlingsbart utan ett villkor som gäller för framtida anställning.

Vi har en fantastisk sammanhållning under, men också utanför vår arbetstid. Vi håller löpande personalarrangemang och varje fredag kommer du att möta alla våra 20 svenska fönsterputsare som kommer förbi kontoret i Löddeköpinge för att hämta arbete till veckan, ha en trevlig stund tillsammans samt önska alla en trevlig helg.

Om du känner dig redo att ta dig an utmaningen och önskar att höra mer samt kan se dig själv som en medspelare på vårt fantastiska lag kan du söka jobbet hos jobb@mvfonsterputs.se och vänligen märk ansökningen med "Kundservice Sverige"

Vi ser fram att höra av dig!
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2023 (44 dagar kvar)