Hoppa till innehåll
Ansök nu
Domino söker Servictekniker

Domino Sweden har i snart 30 år utvecklat och levererat industriella skrivare för kodning och märkning till företag runt om i Sverige. Dominos märksystem används inom de flesta branscher för bland annat applicering av datummärkning, streckkoder, serialiserad data och etiketter. Kännetecknade för Dominos produkter och tjänster är hög kvalitet, stor anpassningsförmåga samt ett kundfokuserat arbetssätt. 
Vi har servicekontor utplacerade över hela landet, vilket innebär att vi når ut till 90% av våra kunder inom två timmar. Huvudkontoret ligger i Linköping där vi håller ett komplett reservdelslager för alla våra produkter. För oss är det av yttersta vikt att du som kund känner dig trygg och säker med oss som leverantör. Domino Sweden är en naturlig produktionspartner med målsättningen att erbjuda högkvalitativ märkning, service och tillgänglighet. 


Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
Utföra underhållsservice, förberedande installationer, genomföra installationer, samt akutservice på någon av våra driftsenheter eller hos våra kunder runt om i landet och i Södra Sverige.
Genomföra produktutbildningar för kunder.
Alltid erbjuda kunder en effektiv och säker lösning eller ev. förbättringar genom till exempel tillbehörs-, arbetstids- eller reservdelsförsäljning.
Hjälpa försäljningsavdelningen vid framtagande av offerter och offertunderlag genom sin tekniska produkterfarenhet.
Assistera kunder och kollegor via telefon, dator eller liknande vid problem.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett mycket varierande och roligt arbete i ett härligt gäng som alltid har roligt tillsammans.
Du kommer ingå i vårt serviceteam som består av 5 personer med serviceuppdrag både ute hos våra kunder och på vår verkstad i Löddeköpinge.
Vi har regelbundna internutbildningar för ökad utveckling och kompetens.
Vi erbjuder tjänstebil, tjänstepension, friskvårdsbidrag, unika försäkringar & mycket mer!
Arbetstiden är normalt förlagd mellan 07.00-16.00 men längre arbetsdagar och övernattningar på annan ort kan förekomma vid behov.
Spana gärna in vår LinkedIn för mer info! https://www.linkedin.com/company/dominosweden

Vem är du?
För att trivas i rollen hos oss behöver du vara tekniskt intresserad, initiativtagande, driven och våga ta egna beslut.
En snabb inlärningsförmåga är viktigt för att hinna med vår utvecklingskurva som företag.
Vi lanserar ständigt nya produkter och förbättringar som kräver inlärning.
Du sätter alltid kunden i fokus och vill gärna gör det lilla extra.
Som tekniker kommer du vara vårt ansikte utåt vad gäller service, underhåll & installation.
Du kommer att bli tilldelad arbeten av våra samordnare.

I rollen som tekniker kommer du ha mycket kontakt med människor och därför söker vi dig som trivs i en social och kommunikativ roll och har god känsla för service. 
Du arbetar systematiskt, är noggrann och trivs med varierande arbetsuppgifter. 
Andra egenskaper som vi värderar i denna roll är att du är självgående och drivs av att ta egna initiativ och värdesätter en god laganda.
För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett stort tekniskt intresse, är van vid att arbeta med maskiner och drivs av problemlösning.

Krav:
Svenska och Engelska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet eller relevant utbildning inom någon form av maskinservice eller elektronikservice
PLC erfarenhet
Elkunskap
Försäljning

Kontakt
I denna process samarbetar vi med OnePartnerGroup och Christian Gullander, vid eventuella frågor ring 0734-305025 eller maíla christian.gullander@onepartnergroup.se

 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare