Team Manager till spännande bolag

Team Manager till spännande bolag

Logent rekryterar en Team Manager till Vidinge Grönt!

Drivs du av att förbättra och utveckla? Har du erfarenhet av arbete i en ledande roll? I denna tjänst får du möjlighet att vara med och utveckla Vidinge Grönts framtida produktion!

Om tjänsten

I rollen som Team Manager ansvarar du för den dagliga operativa ledningen, samtidigt som du ständigt verkar för förbättring och utveckling i enlighet med företagets vision för att nå en produktion i världsklass. Du leder och coachar ett team på ett 30-tal linjeoperatörer. Som Team Manager sitter du med i ledningsgruppen och rapporterar till Production Manager. Du ingår i ett lösningsorienterat team med högt i tak. Du kommer att bli anställd direkt av Vidinge Grönt-

Arbetsuppgifter:
 • Planera och följa upp resultat i den dagliga verksamheten
 • Utveckla och coacha ditt team för att leverera förväntade resultat
 • Initiera och driva projekt och förbättringsarbeten
 • Proaktivt arbeta med att säkerställa att EHS&S och att kvalitet efterlevs.
Om kunden

Vidinge Grönt AB är ett av Skånes mest snabbväxande företag. På kort tid har bolaget skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade sallader och grönsaker på den nordiska marknaden. Vidinge förfogar över den modernaste tvätt-och packanläggningen för sallader i Sverige. Nu planerar man för en fortsatt expansion och utbyggnad vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och därmed också antalet anställda. Företaget omsätter idag cirka 700 MSEK och har omkring 300 anställda.
Vidinge Grönt ligger i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung.

Din profil

Som person är du tydlig i din kommunikation med en förmåga att engagera ditt team för att tillsammans nå uppsatta mål. Genom inkludering och uppföljning av förväntningar motiverar du ditt team till att innovativ sträva efter förbättring. Vi ser att du är en trygg person som i ditt coachande skapar förtroendefulla relationer.

Utbildning och färdigheter
 • Genomfört svensk gymnasieutbildning eller motsvarande
 • Erfarenhet i en arbetsledande roll
 • Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
 • Erfarenhet av att arbeta i datoriserade system
Meriterande
 • Ingenjörsexamen / Managementutbildning
 • Kunskap om renrumsstandard och GMP
 • Erfarenhet av att driva projektarbete, förbättringsarbete gärna från LEAN/Six Sigma
 • Tekniskt kunnig
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige, Norge och Danmark med ca 3000 anställda. Under 2021 omsatte Logent ca 1,8 miljarder SEK.

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av de som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om uppdraget eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marinda Wickzén på 0735-691056 eller marinda.wickzen@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se