Stockholms Elbolag söker medarbetare till sin Ekonomiavdelning – löpande rekrytering

Stockholms Elbolag söker medarbetare till sin Ekonomiavdelning – löpande rekrytering

Stockholms Elbolag AB och dess systerbolag Svealands Elbolag AB & Cheap Energy AB växer och söker nu två medarbetare på heltid till vår ekonomiavdelning med kontor i Löddeköpinge/Kävlinge. Arbetstider är måndag till fredag, kl 07:30-16:30.

Arbetsuppgifter Ekonom
Vi söker en ekonom som kommer att arbeta tillsammans med ekonomiansvarig med löpande bokföring, avstämningar, månadsrapportering, kund- och leverantörsreskontra och fakturering m.fl. arbetsuppgifter. Hen kommer även att assistera ekonomiansvarig inför bokslut.

Arbetsuppgifter Ekonomiassistent
Vi söker även en ekonomiassistent som kommer att arbeta med blandade administrativa uppgifter i vår ekonomiavdelning. Exempel på arbetsuppgifter är att hjälpa kunder med e-faktura och autogiro, utreda ekonomiärenden som kommer från vår kundservice, lägga in betalfiler, fakturering, lägga in priser på våra avtal osv.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med löpande ekonomiskt arbete enligt de kriterier som vi söker enligt ovan. Du ska vara noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. I rollen arbetar du tillsammans med dina kollegor, varför det är viktigt att du kan samarbeta men samtidigt kan arbete självständigt. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Vi önskar någon som besitter en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och motiveras av att arbeta i en miljö där det är högt tempo.

Utbildning sker internt hos oss på bolaget vid anställningsstart.

Om du känner att beskrivningen ovan passar dig så kan vi erbjuda en givande och spännande arbetsplats med snabba beslutsvägar. Vi jobbar hårt men lägger lika stor vikt vid att ha det roligt på jobbet! Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde så snart du har möjlighet.

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)