Butikssäljare 50-75%, Stadium Outlet Center Syd Löddeköping

Butikssäljare 50-75%, Stadium Outlet Center Syd Löddeköping

Vi söker en engagerad och ansvarsfull medarbetare med mycket energi och ett utpräglat sinne för handel och service.

På Stadium Outlet är din viktigaste uppgift att skapa förutsättningar för handel genom påfyllning och tydlig exponering av produkter. Då vi jobbar i team kommer du att röra dig över hela butiken och ha varierande uppgifter såsom säljare på konfektion, skor och sportprodukter, kassaarbete samt uppackning och påfyllning av varor.

Som anställd hos oss erbjuds du en marknadsmässig lön, personalrabatt på våra produkter, friskvårdsbidrag och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi spelar i samma lag, vi presterar tillsammans, vi stöttar varandra och på så vis blir vi hela tiden ännu starkare. Att jobba hos oss ska alltid vara en rolig och spännande utmaning och vi uppmuntrar alltid möjligheten att växa inom företaget.

Tjänsten är tillsvidare på 50-75% med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Vi ser att du som söker har kassavana och erfarenhet från detaljhandeln. Har du kunskap inom våra olika produktområden så som skidor, skor och funktionskläder är det en bonus. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen och framåt med en egen drivkraft. Du tycker om att jobba med försäljning och sporras av att se goda försäljningsresultat. Givetvis delar du vår passion för sport och sportmode.
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa.

Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.