Självgående snickare till växande företag

Självgående snickare till växande företag

Vi på Snickarglädje i Virke Ab jobbar primärt till privatpersoner och utför alla möjliga ROT-jobb.
Vi gör mycket tillbyggnader där vi själva gör så mycket som möjligt. Grävning och schaktning (Vi har egna maskiner), formning och gjutning, stomresning och tak och sen invändigt arbete.
Andra typer av jobb är takomläggningar, inredning av vindar, byte och kök, fönster och dörrbyte, trädäck och uteplatser.

Vi försöker så mycket det går att planera inomhusjobb under vintern (Inreda vindar, badrum, kök mm) och alla roliga utejobb under årets varma del. Det ska vara roligt att jobba, för är det roligt att jobba går det knappt att göra fel!

Vi har mycket inbokat och kalendern är full nästan ett år fram. Det ger oss möjlighet att kunna välja bort de jobb eller de kunder vi inte vill jobba med. Är jobbet inte roligt eller det är en besvärlig kund kan vi tacka nej.

Vi söker nu en självgående snickare som vill vara med på vår fortsatta resa. Till en början får man jobba tillsammans med någon av oss som varit med länge och allt eftersom man lär sig mer och mer kan man antingen få göra egna jobb eller få hålla i jobben själv. Det kan man själv få vara med och avgöra.

Som person ska du vara så pass rutinerad inom bygg att du i princip klarar dig själv. Du ska kunna, och vilja, hitta lösningar och komma med egna idéer på hur man ska ta sig förbi ett hinder. Du måste inte kunna allt, där hjälps vi åt, men du måste ha blicken för arbetet och klara dig själv en dag om det skulle behövas.
Du måste vara trevlig och lätt att ha och göra med, trivsel är otroligt viktigt. Du måste klara att passa tider.
Vi ger dig då mycket ansvar och roligt jobb.

Vi erbjuder ett flexibelt och roligt jobb med variation i vardagen. Ingen dag är den andra lik. Vi varierar mellan kollegor och byter runt mellan oss för att man ska lära sig mer och ha nya kollegor varje dag. Ena dagen gör du ett litet jobb tillsammans med en kollega och veckan efter är du på ett stort takjobb med fem andra.
Du kommer få servicebil med Hilti verktyg. Jobben ligger i västra Skåne (Lund, Lomma, Kävlinge, Löddeköpinge, Staffanstorp osv). Vi startar oftast arbetsdagen 7 och jobbar till 16. Men, det är inget tvång och vill du hellre börja 8 eller måste åka tidigare för att hämta barn t.ex. kan man komma överens om ett annat sätt att jobba eller andra arbetstider. Vi försöker vara flexibla och anpassa oss.

Anställningsformen kan man själv välja. Antingen med en fast månadslön eller heltid med timlön. Det avgör egentligen du själv.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Friberg
Telefon +46706184753
Email Mejla Fredrik Friberg
Område Kävlinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Snickarglädje i Virke är ett sakta växande företag som riktar sig mot privatpersoner. Vi har några BRF och något företag vi hjälper, men privatpersonerna ger oss roligast jobb så därför prioriterar vi dessa.

Vi är lite unik med att vi nästan till 100% jobbar löpande vilket gör att vi enkelt kan ändra i jobbet. Flytta någon vägg, lägga till ett fönster, förstora trädäcket eller vad det nu må vara. Vi kan då även slippa stressen i fastprisjobb och undvika slarviga misstag.
Att jobba löpande gör att man kan sova lite lugnare och slipper stressa.

2020 fick vi utmärkelsen "Årets entreprenör" i Kävlinge kommun och vi har mycket gott rykte i branschen.
Detta rykte ger oss väldigt mycket förfrågningar och dessa förfrågningar leder väldigt ofta till jobb.

Snickarglädje i Virke har funnits sedan 2007 och som aktiebolag sen 2017. Företaget är baserat i Virke i Kävlinge kommun och utför jobb primärt i Lund, Lomma, Kävlinge, Bjärred, Lödde men ibland även längre iväg (Svalöv, Trelleborg mm)