Personlig assistent till hästintresserad kvinna

Personlig assistent till hästintresserad kvinna

Som min personliga assistent är din uppgift att utföra det jag själv skulle göra men inte kan på grund av min funktionsnedsättning, (mild cerebral pares).

Viktigast är att du är en flexibel, punktlig, lyhörd och utåtriktad person med en ödmjuk och öppen personlighet. Det är även viktigt att du är ganska stark. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi ska kunna ha trevligt tillsammans.
Då jag aktiv och hittar på mycket olika saker med bla min hund och min familj så är ditt arbete att vara där jag befinner mig och vara med på allt jag får för mig att hitta på.

Jag har en son på nio år och ibland behöver jag också lite hjälp med honom. Vi bor på en nybyggd hästgård med hästar. Jag har egen häst så mockning och ridning ingår också. Även att hjälpa mig när jag ska rida och köra min häst. Det finns också en hund i hemmet, så du får inte ha någon allergi.

Jag söker en person till en halvtidstjänst med inhopp, så det kan bli mer med korta och längre pass. Det är viktigt att du ska kunna hoppa in ibland som vikarie med kort varsel vid exempelvis sjukdom, semester m.m. Arbetstiderna varierar, det kan vara dagspass samt kväll, natt med jour och helger. Det kan även innefatta resor och då med längre arbetspass och andra arbetstider.

Eftersom arbetet omfattar personlig hygien så vill jag att du är kvinna. Du ska ha körkort och ha tillgång till egen bil eftersom bussförbindelserna är dåliga där jag bor.

Det är en fördel om du bor i Kävlinge/Lund/Malmö regionen. Jag behöver ha din ansökan snarast så du kan börja jobba omgående.

Arbetsgivaren är Skånes Nordost Kooperativ.

Fästningsgatan 19 A, 291 34 Kristianstad
Telefon: 044-10 31 14
fina.amadeus@gmail.com
Mer info
Kontaktperson Jannice Anderstedt
Email Mejla Jannice Anderstedt
Område Kävlinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (33 dagar kvar)