Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare

SÖKES TILL Drift och underhåll Gata/park/Fastighet, Kävlinge kommun

Har du goda kunskaper inom grönyteskötsel och trivs med att arbeta utomhus? Vi söker nu duktiga medarbetare till vår Drift och Underhållsverksamhet i Kävlinge kommun.

Tjänstebeskrivning
Vårt ansvarsområde gentemot vår kund, i detta fall Kävlinge kommun, omfattar allt från renhållning, gräsklippning, trimning, plantering och skötsel av växter och rabatter, beskärningsarbeten, gatudrift samt servicearbeten. För att förstå kunden förväntningar, bör du ha förmågan att förstå kontraktshandlingar och skötselplaner i praktiken samt kunna läsa kartor och kunna utföra viss dokumentation.

Kravprofil, kompetens och personliga egenskaper
Vi söker dig som har bred erfarenhet av grönyteskötsel. Utbildning inom grönyteskötsel ser vi som meriterande. Som person är du serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Du vet vad god service innebär och strävar alltid efter att vara steget före.

Vi förväntar oss att du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Övrigt:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning.
Arbetsort: Kävlinge kommun

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Caroline Axelsson
Telefon 0733-37 21 79
Område Kävlinge
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.