Extrajobb till livsmedelsföretag!

Extrajobb till livsmedelsföretag!

Om tjänsten

Produktionsmedarbetare vid behov sökes till kund inom livsmedel. Arbetet innebär bl.a. paketering av livsmedel.

Arbetsdagarna är förlagda mellan måndag till söndag, med högst behov fredagar och söndagar. Arbetstiderna är förlagda på dag och kvällspass.

OBS! För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha en extra bisyssla som studier, annat arbete eller eget företag på 50% eller mer eftersom det är en vid behovstjänst.

Om kunden

Kunden ligger i Norr Vidinge strax utanför Kävlinge och producerar ready to eat produkter och sallader som säljs till grossister och dagligvarukedjor runt om i Norden.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo, med bisyssla på 50% eller mer. Tjänsten innebär arbete i kyla och viss fysisk belastning, varav det är fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Tidigare arbetslivserfarenheter inom livsmedel och linjeproduktion är meriterande.

För att passa in i rollen som konsult hos oss ser vi att du är ansvarfull, flexibel med ett positivt bemötande.

Krav:
  • Bisyssla på 50% eller mer
  • Tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan
  • Körkort och tillgång till bil
  • God förståelse i engelska tal och skift
Om Logent

Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.8 mdr SEK och sysselsätter ca 3 800 personer. www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent på intervju.
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se