Teamledare till livsmedelsföretag

Teamledare till livsmedelsföretag

Om tjänsten

Teamledare sökes till vår kund Vidinge Grönt AB som arbetar inom livsmedel. Arbetet innebär att du är operativ i verksamheten, men kommer gå ifrån verksamheten för att utföra lättare administrativa uppgifter.
Du kommer agera som aniktet utåt för Logent på plats. Ta emot nya konsulter, se till närvaro/frånvaro och vid behov ringa in extrapersonal kan komma att bli några av dina arbetsuppgifter. Som en del av vårt team kommer du få möjligheten att utvecklas och ta del av produktionens olika avdelningar; testa olika arbetsuppgifter och därmed öka din kompetens inom lagerarbete. Du rapporterar till ansvarig Konsultchef för uppdraget.

Dina arbetsuppgifter kommer vara bland annat hacka, skölja, packa sallad och grönsaker, men även kontrollera kvalitén på produkterna i produktionen.

Om kunden

Vidinge Grönt ligger i Svalövs kommun, strax utanför Kävlinge centrum och producerar olika typer av sallad och ready to eat produkter som säljs till grossister och dagligvarukedjor runt om i Norden. Vidinge är ett av Skånes mest snabbväxande företag. Personalstyrkan som arbetar på Vidinge har en gemensam dröm om att kunna förändra sättet vi äter på. På kort tid har Vidinge skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade och skurna sallader, grönsaker och färska måltider på den nordiska marknaden.

Din profil

Vi söker dig som har hög arbetsmoral, är driven och kan med enkelhet kommunicera med personal.
Hos oss är det viktigt att vi behåller en trevlig arbetsmiljö där vi alla kan trivas, därför ser vi gärna att du är kommunikativ och positiv till att göra ditt bästa för att förbättra arbetsmiljön.

Vi värderar noggrannhet hos våra medarbetare eftersom vårt mål är att alltid leverera hög kvalité till våra kunder. För att trivas på den här tjänsten behöver du vara bekväm med att arbeta i ett kallt klimat där tyngre lyft kan förekomma.

För att passa in i rollen som konsult och Teamledare hos oss ser vi att du är ansvarfull, flexibel med ett positivt bemötande. Tidigare arbetslivserfarenheter inom livsmedel och linjeproduktion är meriterande, men vi tror att du med rätt inställning kommer kunna lära dig och växa snabbt hos oss oavsett tidigare erfarenhet.

Kraven för denna tjänst är:
  • Tillgänglig för arbete juni och framåt
  • God förståelse i engelska tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil (finns inga närliggande tåg eller bussar i anslutning till arbetsplatsen)
Om Logent

Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.8 mdr SEK och sysselsätter ca 3 800 personer. www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent på intervju.
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se