Fastighetsförvaltare (område Lokaler) till huvudkontoret i Kävlinge

Fastighetsförvaltare (område Lokaler) till huvudkontoret i Kävlinge

KKB Fastigheter AB söker Fastighetsförvaltare för lokaler till huvudkontoret i Kävlinge
Arbetsbeskrivning
Som fastighetsförvaltare kommer du att jobba med nyproduktion, större ombyggnads-projekt och eftermarknad. Du kommer jobba i nära samarbete med fastighetschef och kommunens lokalsamordnare, som idag ansvarar för nyproduktion.
Det är viktigt att du drivs av att arbeta med hög kundnöjdhet och att du samtidigt har ett lönsamhetstänk. Du kommer i första hand att jobba med pågående nyproduktionsprojekt och i ett senare skede ansvara för att eftermarknaden fungerar och följa upp projektens besparingsåtgärder.
I rollen som fastighetsförvaltare ingår du i en grupp bestående av fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare, energitekniker och fyra fastighetstekniker. Du rapporterar till fastighetschefen.
I rollen ingår bland annat också:
  • Medverka i tidigt skede tillsammans med lokalförsörjningsgruppen.
  • Framtagning av besparingskalkyler i samband med renovering och nyproduktion.
  • Vara kontakt och kravställare för utomstående byggprojektledare.
  • Upprätta underlag för LOU upphandling.
  • Samordna projektgrupper inför programhandling och systemhandling.
  • Annonsera upphandlingar för offentlig upphandling.
  • Företräda beställaren vid diverse projektering och byggmöten under produktionsskedet.
  • Aktivt medverka vid besiktningar och ansvara för denna process under hela garantitiden.
  • Följa upp och analysera besparingsåtgärder.
  • Ansvara för att samtliga projekthandlingar uppdateras i ritning och förvaltningsprogram.
Kvalifikationer
Du är utbildad högskoleingenjör inom bygg eller fastighetsförvaltning, eller har erfarenhet som bedöms likvärdig, samt har flera års erfarenhet av att agera beställarombud. Du har stor vana och kunskap av att jobba i en politiskt styrd verksamhet och du har en gedigen kunskap av att driva nyproduktion och ombyggnadsprojekt med inriktning verksamhetslokaler, gärna skolor och förskolor.
Arbetet ställer höga krav på att du är en proaktiv ledare som får saker utförda inom ställd tid och ekonomiska ramar, där till är du kvalitetsmedveten. Du är van att leda inhyrda byggprojektledare och har goda ledaregenskaper. Erfarenhet av LOU är positivt. För att trivas i rollen som fastighetsförvaltare är du trygg, ödmjuk och stabil med ett utåtriktat sätt för att skapa långsiktiga relationer. Du har god beställarkompetens och kommunicerar tydligt i såväl tal som skrift.
Körkort är ett krav. Tillgång till egen bil för resor i tjänsten erfordras.
Ansökningarna hanteras löpande.
Mer info
Kontaktperson Jimmie Persson
Telefon 046-287 31 77
Email Mejla Jimmie Persson
Område Kävlinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kkb.se
Sista ansökningsdag 21 dec (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KKB Fastigheter AB och KKL Fastigheter AB är helägda kommunala bolag med verksamheter förlagd till huvudorterna inom kommunen – Kävlinge, Furulund, Löddeköpinge och Hofterup. KKB har idag 2 500 bostäder och 30 000 kvm lokaler för skola, äldreomsorg, vård och handel. I januari 2016 övertog KKB förvaltningen av Kävlinge kommuns samhällsnyttiga fastigheter. Totalt 123 000 kvm med en omsättning på 127 miljoner.

KKB Fastigheter AB söker nu en fastighetsförvaltare till fastighetsområde Lokaler. Fastighetsområdet omfattar lokaler såsom skolor, förskolor, badhus etc och uppgår till 123 000 kvm. Inom fastighetsområdet finns även idrottshallar, grönytor och lekplatser. Vi söker dig som i samverkan med kollegor och våra kunder vill arbeta som fastighetsförvaltare i en trevlig och utvecklande miljö.

Kävlinge kommun med sina 35 000 invånare ligger bra till – kuststräckor, fina golfbanor och fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och handel gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete. För att se ett axplock av pågående projekt besök flyttahit.kavlinge.se