Måltidschef till Kävlinge kommun

Måltidschef till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Måltidsservice brinner för bra service och att sätta Måltiden i centrum! Vi är en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och matglädje. Hos oss får våra medarbetare möjlighet att utveckla både sig själv och verksamheten. Våra gäster är 1-111 år gamla och finns på förskolor, skolor, äldreboenden och seniorrestauranger.

Vi arbetar efter våra värdeord engagemang, öppenhet och utveckling och vill ha nöjda gäster som ser fram emot att besöka oss. För att våra medarbetare ska må bra arbetar vi aktivt med arbetsmiljön och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning
Som chef ansvarar du för hela Måltidsservice och till din hjälp har du två enhetschefer, fem köksmästare och två måltidsutvecklare som du är direkt chef för. Du har det övergripande budget- och verksamhetsansvaret där du tillsammans med dina medarbetare leder, samordnar och utvecklar Måltidsservice verksamhet. Som enhetschef kommer du att rapportera till sektorschefen för Sektor Omsorg. Du ingår också i sektor Omsorgs utvecklings- och strategigrupp. I det uppdraget ingår du som utvecklingsstrateg med fokus på måltider och för sektorns övriggripande utvecklings- och strategiarbete.

Du kommer att arbeta för att ge organisationen möjligheter och förutsättningar att nå uppsatta mål genom en grundverksamhet med hög kvalitet. Vi ser att du bidrar med kreativa idéer och utvecklande perspektiv, och fortsätter att arbeta med vår måltidsstrategi. Du är självklart omvärldsorienterad och har en förmåga att omsätta nya lagar, föreskrifter och direktiv till tillämpbar vardag. I ditt arbete ingår även att företräda verksamheten både externt och internt.

Kvalifikationer
Du som söker har högskoleutbildning relevant för uppdraget exempelvis examen i mat- och måltidsvetenskap, gastronomi eller kostekonom/kostvetarexamen. Alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Giltigt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig med stor erfarenhet av att leda kostverksamhet. Du har tidigare arbetat som ledare och känner dig trygg i det. Du har ett tydligt ledarskap med framtidsvisioner och kan se möjligheter till utveckling av verksamheten. Ditt arbete är målmedvetet, du är lyhörd, kreativ och kvalitetsmedveten. Du är en skicklig kommunikatör och är lätt att samarbeta med. Vi har höga förväntningar på både våra medarbetare och oss själva. Vi söker med andra ord en självständig positiv kollega som är beredd att göra skillnad inom uppdraget.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2020-06-07
Referensnummer: 85/20

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontaktperson
Ann-Louise Christensen
sektorschef Omsorg
046-739631

Facklig företrädare

Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Ann-Louise Christensen
Telefon 046-739631
Område Kävlinge
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kavlinge.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (3 dagar kvar)