Fordonstekniker, MC-Mekaniker

Fordonstekniker, MC-Mekaniker

Om rollen
Vi söker flera mekaniker till vår MC-Anläggning i Löddeköpinge. Vardagen kommer bestå av felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten och leveransservice. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande i din arbetsroll, vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet.

Din Profil
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som MC-Mekaniker eller personbilsmekaniker. BMW kunskaper är meriterande. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Vi förutsätter att har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

A-körkort är ett krav

Vi Erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar med fast lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Kontaktperson
Jonte Engdahl
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 mars 2020 (28 dagar kvar)