Personbilssäljare MG

Personbilssäljare MG

Om rollen

Vi utökar vår närvaro av märket MG med en butik på Center Syd i Löddeköpinge och söker nu två medarbetare till rollen som personbilssäljare. Du kommer att arbeta med rådgivning och bilaffärer på hög nivå med försäljning av nya bilar av märket MG. Du hanterar hela cykeln från inbyte och avtalsskrivning till leverans och uppföljning efter leverans. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du tar även ansvar för att butiken och bilarna i den är iordning. Arbetstider är enligt köpcentrets öppettider och jobb varannan helg. Normala öppettider är vardagar 10-20 och helger 10-18.

Din profil

Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som rådgivare och säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Vi är öppna för vad du arbetat med tidigare och lägger istället vikt vid rätt personlighet och inställning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar eller mycket kundkontakt med eget ansvar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta i det lilla teamet i butiken men samtidigt också hålla en bra kontakt med kollegor i övriga delar av landet vid behov. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att ge bra kundservice och göra affärer tillsammans med våra kunder.

B-körkort för manuell & automat fodras.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Tveka inte att skicka din ansökan redan idag, det kan vara dig vi söker!
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.