Driven målare sökes till företag i västra Skåne

Driven målare sökes till företag i västra Skåne

Har du erfarenhet av måleri? Skulle vilja jobba i ett annorlunda hantverksföretag där man har kul tillsammans? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som traditionell målare med arbetsuppgifter som spackling, tapetsering, vävsättning och målning av tak, väggar och snickerier. Som målare kommer du att arbeta ute på olika projekt i Skåne. Projekten är allt från 1- 2 dagar till 3- 4 månader. Oftast arbetar man i team om 2 och ibland i större grupper. Du kommer kunna påverka det dagliga arbetet och det erbjuds variation i arbetsuppgifter efter önskemål.

Din profil

För att lyckas med arbetet som målare hos vår kund är du vara positiv och social. Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbetet som målare och kunna ta egna initiativ. Här läggs stor vikt vid personlighet och engagemang.

Skallkrav:
  • Svenska
  • Körkort B och tillgång till bil
  • 2 års erfarenhet av måleri
Villkor

Startdatum: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Placeringsort: Kävlinge kommun

Arbetstider: 07:00-16:00

Omfattning: Heltid

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Kävlinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 okt (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett traditionellt måleri som främst arbetar i södra och västra Skåne. De arbetar med måleri och tillhörande uppgifter på allt från byggentreprenader till kommunala byggnader och privata bostäder. Företaget strävar mot att vara ett annorlunda hantverksföretag. Det är därför mycket viktigt med rätt kvalitet på arbetet, att tider hålls och att varje medarbetare känner yrkesstolthet och visar positivitet i sitt arbete. I det dagliga arbetet prioriteras att ge målarna bästa förutsättningar i form av tillgång till bra utrustning, verktyg och service. Detta är ett företag som värnar om sina anställda!

Mer information om företaget kommer du att få vid en eventuell intervju!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.