Kockar till Fazer Food Services produktionskök, Kävlinge

Kockar till Fazer Food Services produktionskök, Kävlinge

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock!

Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat

Vi söker en kock till Fazer Food Services produktionskök i Kävlinge. Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett produktionskök så som matberedning för sjuk- och äldrevård, egenkontroll, inventering och lagerhantering. All mat kommer att lagas från grunden. Tillsammans med produktionsteamet ska du skapa smakupplevelser utöver det vanliga. Som kock kommer du aktivt att arbeta efter Fazers värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Det är två tillsvidareanställningar på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstiden är schemalagd med produktion varannan helg året runt.

Om Fazers produktionskök i Kävlinge
Vi driver ett produktionskök i Kävlinge som levererar måltider och livsmedel till bland annat äldrevård och sjukhus. I våra omfattande menyer levererar vi ett stort antal portioner årets alla dagar men planerar redan för att utöka verksamheten. Maten lagas från grunden och till stor del från ekologiska livsmedel och vi arbetar med cook and chill metoden.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som anställd på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2018 tog de guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter.

Vad bidrar du med till teamet
Du har utbildning inom restaurangbranschen eller likvärdigt och minst fem års erfarenhet av arbete från storkök eller restaurang. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet och att maten är visuellt tilltalande. Som person är du glad, positiv och gillar att arbeta efter mål och resultat med högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kock har du tidigare arbetat med egenkontrollprogram och HACCP. I rollen som kock hos oss är det viktigt att du gillar att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande att ha jobbat med allergenfria koster.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Produktionschef Håkan Björk, 0722-44 77 47, eller via email: hakan.bjork@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-28. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser