Kock för specialkost till Kävlinge, Fazer Food Service

Kock för specialkost till Kävlinge, Fazer Food Service

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Ditt jobb för att skapa smakupplevelser tillsammans med Fazer
Vi söker en kock som ska vara inriktad på specialkost till Fazers produktionskök i Kävlinge. Du kommer att arbeta i vårt dietkök. Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett produktionskök så som matberedning för sjuk- och äldrevård, egenkontroll, inventering och lagerhantering. All mat kommer att lagas från grunden. Tillsammans med produktionsteamet ska du skapa smakupplevelser utöver det vanliga. Du kommer aktivt att arbeta efter Fazers värderingar: Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete. Tjänsterna avser heltid och är tillsvidareanställningar med provanställning. Arbetstiden är schemalagd med produktion varannan helg året runt.

Vad vi önskar av dig
Du har utbildning inom restaurangbranschen eller likvärdigt och det är meriterande om du jobbat några år inom restaurang eller storkök. Vi söker dig som, förutom ditt breda intresse för matlagning, har ett starkt intresse för att leverera näringsrik och fantastiskt god mat till patienter och äldre människor med speciella behov. Det är genom detta viktigt att du har ett stort intresse av att tillaga specialkost och att du genom detta är van att följa arbetsrutiner och instruktioner.

Som person är du glad, positiv och gillar att arbeta efter mål och resultat med högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kock har du tidigare arbetat med egenkontrollprogram och HACCP. I rollen som kock hos oss är det viktigt att du gillar att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Fazer erbjuder dig
Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse. Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2018 tog de guld i World Cup i Luxenborg! Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.

Om Fazer produktionskök i Kävlinge
Vi driver ett produktionskök i Kävlinge. Köket levererar måltider och livsmedel till bland annat äldrevård och sjukhus. I våra omfattande menyer levererar vi ett stort antal portioner årets alla dagar men planerar redan för att utöka verksamheten. Maten lagas från grunden och till stor del från ekologiska livsmedel och vi arbetar med cook and chill metoden. Du blir en i gänget av 50 anställda men inom dietköket är du en av 6 kockar.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Produktionschef Håkan Björk, 0722-44 77 47, eller Annika Jönsson, produktionsledare 072-504 95 82. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-10-31.
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser