Revisorsassistent och blivande kvalificerad revisor

Revisorsassistent och blivande kvalificerad revisor

Är du vår nya Revisorsassistent och blivande kvalificerad revisor?

Som Revisorsassistent på Baker Tilly har du ett varierat arbete med såväl löpande revision och detaljgranskning av räkenskaper, som konsultationer inom redovisnings- och skatteområdet.

Detta är en tjänst för dig som vill utvecklas långsiktigt och få en bred kompetens om olika branscher och företagande. Du kommer ha många kontaktytor såväl internt som externt.

Baker Tilly är ett globalt nätverk av oberoende revisions-, redovisnings- och rådgivningsföretag med drygt 30 000 medarbetare. Vår byrå omfattar 12 medarbetare, varav 4 delägare, och ingår i Baker Tilly Sverige. Vi har stark lokal förankring och ett brett kontaktnät, med geografiskt verksamhetsområde Landskrona och Kävlinge kommuner och kontor i Löddeköpinge och Landskrona. Vi fortsätter ligga i framkant kompetensmässigt gällande kvalificerade redovisningstjänster, revision samt skattekonsultationer.

Läs mer här: https://www.bakertilly.se/foretag/baker-tilly-saxos/

Din placeringsort är i Löddeköpinge, och vi ser gärna att du bor i närområdet.
Tjänstgöringsgrad 100%.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta brett med löpande revision och detaljgranskning av räkenskaper, både med våra egna inhouse-uppdrag och med uppdrag från externa redovisningskonsulter. Ett annat fokusområde är konsultationer inom redovisning och skatter.

Vi har förmånen att inom vår platta organisation kunna organisera oss optimalt efter kompetenser och intresseområden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer alltså vara
  • Löpande revision och detaljgranskning av räkenskapsmaterial samt förvaltning
  • Konsultationer inom redovisning samt skatter
  • Framtagning av förslag till korrigeringar
  • Dokumentation av ditt arbete
  • Allmän verksamhetsservice och teknisk kompetens
Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med en formell ekonomutbildning på högskolenivå samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kunskaper inom bokföring och redovisning, och vill ta steget vidare mot kvalificerad revisor.

Du har teknisk kompetens, med goda kunskaper inom mjukvaror för redovisning och bokslutsarbete. Vi arbetar idag i Wolters Kluwer, Visma, Fortnox m.fl.

Som person är du självgående, positiv och öppen. Omvärldsbevakning och nyfikenhet går hand i hand med din känsla för service och kvalitet. Du kommunicerar väl på svenska i såväl tal som skrift, och har en utpräglad förståelse för kundrelationer. Du är analytisk med förståelse för sambandet mellan resultat och balansräkning.

Ansökan och mer information

Vi jobbar med löpande urval, varför vi välkomnar din ansökan i form av CV och PB så snart som möjligt.
För mer info om tjänsten, v.v. kontakta Charlott Enocson, EnRival AB, charlott.enocson@enrival.se
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning genom tjänsten Rusta och Matcha.