Mekanisk Servicetekniker

Mekanisk Servicetekniker

Om företaget

Företaget säljer/hyr ut och erbjuder leasing av nya och begagnade truckar. Dom har en välutrustad verkstad, utställningshall, miljövänligt tvätthall, kontor och träningscenter för utbildning av truckförare. Mer information om företaget kommer senare i processen.

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker kommer du att ingå i ett team med andra servicekollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är montage, reparation och service av truckar ute hos företagets kunder. Det mesta jobbet görs på egen hand eller ihop med annan tekniker.

Tjänsten utgår från hemmet och du kommer ha ansvar för en egen fullutrustad servicebil. Verkstaden och depån finns i Löddeköpinge men kunderna finns i hela Skåne.

Kompetenskrav

För att vara aktuell för denna tjänst har du

– Erfarenhet av mekaniskt maskinarbete

– Erfarenhet av mekanisk service, installation och felsökning

– Kunskap inom maskinel är meriterande

– Goda kunskaper i svenska

– B-Körkort

Om dig

Som person trivs du att arbeta både i grupp och självständigt. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Företaget har ett mål att ständigt förbättras och utvecklas. Därför är det viktigt att du tar initiativ, kommer med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig. Sist men inte minst är du kommunikativ, kollegial och serviceorienterad.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Skåne

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, mekanik, maskin, teknik, tekniker, underhåll, fordon, verkstad, service, Skåne, Landskrona, Lund, Kävlinge, Löddeköpinge, Helsingborg
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.emploid.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.