Montör - tillverkningsindustri

Montör - tillverkningsindustri

Kort om tjänsten

Har du erfarenhet från industri eller produktion och ett tekniskt intresse? Har du tidigare arbetat som montör och söker nya utmaningar? Är du en snabblärd, positiv och initiativrik lagspelare? Då är det kanske dig vi söker!

Vi letar nu efter en duktig montör, du kommer bli anställd hos Dreamwork och arbeta hos vår kund utanför Kävlinge. Arbetstiden är förlagd till dagtid och för rätt person finns goda möjligheter att på sikt bli anställd hos kunden.

Sökord: Montör, Produktionsarbete, Industriarbete, Operatör

Mer om tjänsten

Du kommer arbeta som montör i vår kunds produktion. Arbetet kräver monteringsvana, att du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna. Arbetet sker till största del i nära samarbete med dina kollegor och det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta men även att du vågar komma med egna idéer och förslag på lösningar. Utöver montering kan arbetsuppgifter såsom packning, testning och kvalitetsgranskning förekomma. Arbetet kräver planering, struktur och noggrannhet för att säkerställa god kvalitet. B-körkort samt truckkort A+B är meriterande men inget krav.

Din profil

Du är en problemlösare med stort tekniskt intresse. Punktlighet, prestigelöshet, hög arbetsmoral och ansvarstagande är egenskaper som värdesätts likväl som din förmåga att bidra till teamets framgång. Det krävs att du har god fysik då en del tunga lyft kan förekomma. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Kävlinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.