Nätverkstekniker till kommunalt bolag

Nätverkstekniker till kommunalt bolag

Är du en Nätverkstekniker som brinner för infrastruktur? Kanske är du trött på att inte utvecklas och vill ha nya utmaningar i en roll som låter dig växa? Då har du ditt nästa steg här! Vi söker nu en Nätverkstekniker till ett kommunalt bolag i Kävlinge.

Teknikerna i teamet supporterar verksamheter och användare i tre kommuner och ansvarar för all 2:nd line support gällande servers, verksamhetssystem och nät-infrastruktur. Den sociala kompetensen i gruppen är av stor vikt då man som tekniker möter verksamheterna och användarna både via telefon och genom personliga kontakter.

Som Nätverkstekniker kommer du att ingå i en grupp där man tillsammans hanterar de ansvarsområden som ingår i gruppens uppdrag. Gruppen samarbetar över de olika ansvarsområdena vilket skapar en utvecklande arbetssituation och stora möjligheter till att bredda sin kompetens. Jobbet innebär en stor variation med många olika uppdragstyper.

Som Nätverkstekniker kommer du även att vara med att driva och utveckla gruppen samt tekniken som gruppen ansvarar för, mot de visioner, strategier, och mål som sätts upp för IT-verksamheten. Då tjänsteleveransen ständigt är under utveckling ser vi gärna att du även har en kompetens inom projektledning. Då delar av IT verksamheten är outsourcad ingår det i rollen att hantera 2nd line ärenden.

Tjänsten innebär att arbeta med följande områden:
 • DNS
 • Firewall
 • VPN
 • Cisco routing/switching
 • Microsoft Server/Terminal Server
 • Vmware
 • Certifikat
Meriterande kompetenser är:
 • Verksamhetssystem ProcapitaLifecare
 • Verksamhetssystem Raindance
 • Verksamhetssystem Sitevision
 • TEIS - Tieto Enterprise Integration Server
 • Linux
Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av motsvarande typ av tjänst sedan tidigare och att du är en strukturerad, drivande, serviceminded person med stor lagkänsla. Tjänsten innebär att man ska hantera 2nd line service/supportärenden och genom sin erfarenhet jobba proaktivt för att förbättra och optimera driften av kommunernas nätverksinfrastruktur, nätverkskommunikation och säkerhet.. Ett krav är att du sedan tidigare jobbat enligt ramverket ITIL. Du ska även inneha minst B-körkort.

Ansök nu!

Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta kandidatansvarig: My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Ort:
Kävlinge

Omfattning:
Heltid
Mer info
Kontaktperson My Kellner
Telefon 0703709688
Område Kävlinge
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du, efter ca 6 månader, ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.