Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Miljöhjälte sökes till Ragn-Sells!

Skulle du vilja ha yrkestiteln: Sopgubbe-/gumma, miljöarbetare eller miljöhjälte? Vill du arbeta på en arbetsplats där du varje dag, bidrar till ett bättre samhälle? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

Är du utbildad C-chaufför och vill arbeta på ett företag som erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser? Genom att samla in kommunala hushållsavfall i Ragn-Sells räkning kommer du att göra skillnad i ditt dagliga arbete.

Under dina arbetsdagar kommer du bekanta dig med hela Katrineholm och närliggande områden. Eftersom du hämtar hushållsavfall med bak lastande sopbil i likväl täta bostadsområde som ute på vischan kommer du lära känna staden innan och utantill. Kanske får du syn på ett drömkåken eller inspiration till ditt eget hem? Oavsett hemdrömmar kommer du som medarbetare på Ragn-Sells arbeta i en framtidsbransch där du varje dag bidrar till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Detta söker vi:

Vi ser att du har C behörighet och giltigt YKB. CE och ADR är självfallet meriterande. Som miljöarbetare på Ragn-Sells är du företagets ansikte utåt och du har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer. Detta arbete passar dig som gillar att vara aktiv under arbetsdagarna - då en stor del av arbetet sker med men utanför lastbilen. Stor vikt läggs vid personligheten och vi ser därför att du är prestigelös, trivs att arbeta i team och inte är rädd för skit under naglarna. Om du dessutom har ett intresse för miljö och teknik får du en stjärna på kanten!

Vi söker dig som vill få in foten i miljöbranschen och hos Ragn-Sells. Du kommer primärt att hjälpa till under sommarperioden. Ragn-Sells är alltid mån om att bevara god kompetens. Efter väl utfört arbete finns chans till förlängning. Du kommer att utgå från anläggningen i Katrineholm och arbetstiderna är under dagtid, måndag till fredag. Det finns även behov av skiftgång, dagvecka/eftermiddagsvecka. Uppdraget startar i maj med gedigen introduktion och förväntas pågå till slutet av augusti. Under visstidsanställningen kommer du att bli anställd av Studentconsulting.


Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 apr. 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare