Driftingenjör fastighet till SKF Mekan

Driftingenjör fastighet till SKF Mekan


Till SKF Mekan söker vi en driftingenjör med intresse för teknik och fastigheter. Vill du vara med och driva SKF:s utveckling inom energiåtervinning framåt så kanske det är dig vi söker!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som driftingenjör ansvarar du för driftsäkerheten på SKF Mekans fastigheter och tillhörande anläggningar och installationer. Anläggningarna består av fjärrvärmecentraler, vattenburen värmeåtervinning från produktionsprocessen, processventilation med tillhörande filterutrustning och allmänventilation i produktionslokaler samt kontor.

I rollen ingår också att arbeta med:
* Uppföljning av förbrukningsstatistik samt energibesparande åtgärder
* Felsökning och analys samt ansvar för löpande underhåll
* Ansvar för hantering av myndighetskrav
* Rondering på plats ute i tilldelade fastigheter
* Vid behov utföra felsökning och reparation på plats
* Projektledning vid installation av nya anläggningar.
* Kravställning vid upphandlingar av underhåll och nya anläggningar.

Din profil
För denna roll söker vi dig som har flerårig erfarenhet från en liknande roll. Du har erfarenhet av att planera och driva arbeten inom exempelvis värmeåtervinning, styr- och regler, VVS eller el samt har tidigare arbetat med teknisk dokumentation. Vidare har du också ekonomisk kompetens gällande budgetarbete och upphandling.

Utöver din arbetslivserfarenhet har du relevant teknisk utbildning inom exempelvis drift, underhåll, VVS eller fastighet.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är en lagspelare och som har en positiv inställning, Du har en öppen personlighet och frågar gärna om råd när så behövs. Du drivs av att åstadkomma resultat och att se förbättringar i ditt arbete.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Emma Kilian på 011-199473, emma.kilian@skill.se eller Martina Arrelid på 011-199472, martina.arrelid@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Fastighet, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.