Hoppa till innehåll
Möller Bil Sverige AB logotyp

Möller Bil Katrineholm söker erfaren fordonstekniker!

Ansök nu
I rollen som fordonstekniker hos oss på Möller Bil kommer du ha en hel del kundkontakt därför är det viktigt att du känner dig trygg i att leverera kundservice i världsklass, även om din huvudsakliga uppgift sker inne i verkstaden. För att lyckas i rollen som tekniker hos oss ser vi att du är självgående likväl som att du är en lagspelare och kan stötta upp dina kollegor om det skulle behövas. Extra kul är det såklart om du känner till eller har arbetat med något eller några av våra varumärken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och CUPRA.

Som fordonstekniker hos oss arbetar du bland annat med:
  • Service och reparationer
  • Elektronik och felsökning
  • Förebyggande underhåll
Krav
  • B-körkort
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Svenska och engelska (behärkar språket genom att kunna läsa, förstå och prata svenska & engelska)
  • Flera års erfarenhet av arbete som fordonstekniker
  • Erfarenhet av diverse elektriska & mekaniska felsökningar
  • Erfarenhet av avancerade mekaniska arbeten
  • God dator- och systemvana
För tjänsten krävs godkänt tjänstbarhetssintyg för arbete med allergiframkallande kemiska produkter.

Vi söker dig som har ett gediget engagemang och intresse för jobbet samt goda IT-kunskaper. I arbetet förekommer en hel del kundkontakter vilket ställer krav på social kompetens och en god vilja att lösa kundens problem på bästa sätt.

Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Du är välkommen med din ansökan senast 15 juni 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Möller Bil Sverige är sedan 2021 certifierad som ett Great Place to Work.

Möller Bil Katrineholm ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2021 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare