Hoppa till innehåll

Bostadsuthyrare till Heimstaden i Katrineholm

Låter det spännande att få hjälpa andra människor att hitta sitt nya boende, att få visa olika typer av bostäder för att matcha kundens behov och se till att kundens nya hem blir precis det som de drömmer om? Då är rollen som Bostadsuthyrare hos oss på Heimstaden, något för dig!

Till vårt härliga gäng i Katrineholm söker vi nu en Bostadsuthyrare för att fortsätta skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Tjänsten är placerad i Katrineholm och i regionen finns ytterligare sex kollegor med samma roll som dig som du arbetar nära.

I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster där du ansvarar för köhantering, visningar, upprättande av hyresavtal, hyresjuridik, dokumentation samt övrig förekommande administration.

För att trivas hos oss gillar du att arbeta självständigt och jobba mot de mål som finns uppsatta. För dig är arbetskamraterna viktiga och du trivs med att vara en del i ett team där vi skapar en levande verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du skapar förtroende och förmedlar trygghet i dina kundmöten då du i många fall är den första personliga kontakten med Heimstaden.

Din profil

Vi söker dig som brinner för service och kundkontakter samt har några års erfarenhet från fastighetsbranschen - gärna inom bostadsuthyrning.

Du är van vid att arbeta i MS Office och tar enkelt till dig nya system. Rollen kräver att du är strukturerad, van att planera din tid och gillar frihet under ansvar. Har du tidigare jobbat i fastighetssystemet Vitec blir vi oerhört glada! För att du ska kunna kommunicera med våra hyresgäster, behöver du behärska svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Många av våra hyresgäster kommer från världens alla hörn och det är därför klart meriterande om du behärskar andra språk. Körkort med B-behörighet är ett krav.

Du har en god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer.

Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/

Ansökan
Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan.

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/
Heimstaden logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag och investerare med ca 163,000 lägenheter i nio länder med ett fastighetsvärde om 339 miljarder SEK. Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar bostäder med ett långsiktigt perspektiv. Vägledda av vårt skandinaviska arv och våra värderingar Care, Dare och Share – uppfyller målet om att erbjuda omtänksamma boende som förenklar och förgyller livet för våra kunder. Heimstaden är listade på Nasdaq First North Growth Market. För mer information besök www.heimstaden.com.

Vi vet hur viktigt det är att utmana våra omedvetna fördomar och vikten av att fokusera på varje individs fulla potential och kompetens. Det är därför vi inte längre kräver att våra sökande skickar in ett personligt brev när de söker tjänster hos oss och därför vi använder testning som ett verktyg i rekryteringsprocessen. På så sätt säkerställer vi att vi inte missar kandidater som kanske har mindre erfarenhet, men som ändå har rätt attityd, kompetens och förutsättningar för att lyckas i rollen. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig.
https://heimstaden.com/se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb