Operativ platschef sökes till SR BetongDesign i Katrineholm!

Operativ platschef sökes till SR BetongDesign i Katrineholm!

Ditt uppdrag

Nu har vi en riktigt spännande tjänst tillgänglig hos oss på SR Betongdesign! Vår VD Emil behöver en side-kick i verksamheten, så nu söker vi Dig som vill axla rollen som platschef.

Ditt uppdrag som platschef är att driva och leda den dagliga driften i våra kundprojekt. Vår VD Emil har största ansvaret för införsäljning och offerering av uppdragen och du tar vid när projekten skall genomföras. De har en stor spännvidd från större komplexa uppdrag i tid och volym hos företagskunder inom mellersta Sverige till mindre kortare betongarbeten hos privata kunder i närområdet. Vår verksamhet präglas av tät kundkommunikation och snabba leveranser.

Dina ansvarsområden är formellt personalansvar för 10 medarbetare och operativt ledarskap i den dagliga verksamheten. Du gör kundbesök vid nya inkommande projekt, samt tillser att projekten löper på enligt tidplan och kalkyl ända fram till avslut och uppföljning. På sikt blir du också involverad i försäljning och affärsutveckling.

Din roll

Vi söker dig som har erfarenhet som projektledare eller platschef, med kunskaper inom betongprojekt. Du har tidigare erfarenhet av operativt ledarskap och det är positivt om du haft formellt personalansvar. Du har kunskaper i ekonomi, drift och projektledning, samt kundkommunikation. För rätt person finns möjlighet till en ansvarsfull och engagerande roll.

Om dig

Som person är du tillitsfull, pålitlig och engagerad. Du gillar att prestera och drivs av att leda din verksamhet med kvalitet och nöjda kunder. Som ledare är du rättvis, med hjärtat på rätt ställe.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på SR BetongDesign.

Sista ansökningsdag är 20 februari 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Johanna Andersson

Rekryteringskonsult

johanna.andersson@eissrekrytering.se 0702-726266

EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Sök jobbet
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Email Mejla Johanna Andersson
Område Katrineholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SR Betongdesign är ett ledande företag med huvudinriktning mot mönstrad markbetong. Företaget omsätter ca 16 Mkr, drivs och ägs av Emil Sääw samt har tio kompetenta medarbetare. Kundkretsen består av både privata kunder som företag och vi vänder oss till alla som har behov. Vi erbjuder tjänster inom mönstrad markbetong, villagrunder, anläggning av pooler, gjutning av industrigolv och större plattor samt spackling av golv. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och bidra till att utveckla företaget!