Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

Smältare till SKF Mekan i Katrineholm

Ansök nu
Om Jobbet
Heltidsuppdrag med skiftgång.

Arbetsbeskrivning
Som smältare på SKF:s metallgjuteri ansvarar du för att smälta metall och förbereda den för gjutning. Metallen smälts enligt färdiga recept i en smältugn under hög värme. För att göra detta använder smältaren olika tekniker och verktyg för att uppnå och kontrollera rätt temperatur och komposition i smältan. I arbetet ingår även att övervaka smältprocessen noga och justera temperatur och mängd av de olika metallerna i smältan efter behov för att uppnå önskad metallurgisk sammansättning.

Smältaren bilar även manuellt samt kör truck och travers dagligen. Arbetsmljön är varm och kräver särskild skyddsutrustning.

Utbildning och Intyg
Slutförd gymnasieutbildning inom teknik, goda kunskaper i matematik och grundläggande kunskaper i, och intresse för, kemi och fysik. Truckkort och traverskort behövs i tjänsten.

Erfarenhet
Minst någon erfarenhet av att arbeta i tyngre industri och med heta arbeten.
Har du arbetat som smältare tidigare är det mycket meriterande.

Personliga kvalifikationer
Tjänsten kräver en klok person med gott omdöme och högt säkerhetstänk. Du ska även ha möjlighet att jobba skift. För samtliga tjänster krävs god svenska i tal och skrift då arbetsplatsen har säkerhet som högsta prioritet. SKF värdesätter god samarbetsförmåga, lojalitet, engagemang och ansvarstagande

Ansökan
Intervjuer, urval och tillsättning kommer att ske löpande under annonseringstiden. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad!

Om oss
A-Staffing är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Almega kompetensföretagen, Byggföretagen och Installatörsföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. VI erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen smt tillverkningsindustrin i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare