Praktikant - Hr - Rekrytering - Personal

Praktikant - Hr - Rekrytering - Personal

Arbetsbeskrivning
Vårt Katrineholmskontor har nu möjlighet att erbjuda en praktikplats för dig som är intresserad av att prova på bemanningsbranschen. Du kommer att få hantera rekryteringsprocesser och övriga administrativa göromål kopplat till vårt personalarbete och personaladministration.

Personliga kvalifikationer
Eftersom praktiken är obetald behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning med försörjning, t.ex studier.

Du behöver också kunna flytande svenska i tal och skrift, samt grundläggande engelska.

Ansökan
Skicka din ansökan och bifoga ett cv samt personligt brev.

Startdatum
För rätt person har möjlighet att ta emot en praktikant omgående. Ange i din ansökan när du önskar starta och under vilken tidsperiod. Vi ser fram emot att få kontakt med dig.

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Almega Kompetensföretagen, Byggföretagen, och Installatörsföretagen. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001. A-Staffing levererar tjänster inom industri, bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.astaffing.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/