Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

Fibertekniker till Södermanland

Ansök nu
Arbetsbeskrivning
A-Staffing i Katrineholm söker nu en färdigutbildad Fibertekniker för uppdrag hos vår kund i Eskilstuna.
Arbetsuppgifterna är installation av fiberoptik, fibersvetsning och fiberblåsning på vår kunds olika rot-, service- och entreprenaduppdrag. Du kommer arbeta med Katrineholm som hemort. Tjänsterna avser visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning för rätt person.

Utbildning och Intyg
El- och energiprogrammet eller motsvarande utbildning
Arbetat med fiberoptik, fiberblåsning samt fibersvetsning.
Du talar och skriver svenska flytande.
Körkort är ett krav.
Tillgång till bil samt certifikat för mobila arbetsplattformar, ses som meriterande.


Erfarenhet
Om du har en bred erfarenhet från yrket så är det en fördel.

Personliga kvalifikationer
Som person är du serviceinriktad, har hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har framåtanda och arbetar på ett strukturerat sätt med kundens behov. Det är viktigt att du representerar företaget på ett bra sätt.

Ansökan
Då vi arbetar med löpande urval så vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via vår portal på www.astaffing.se . Vi kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via epost!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare