Marknadsinriktad konstruktör till Z-lyften Produktion AB

Om jobbet

Har du kunskaper inom CAD och trivs i en roll där du får vara ansiktet utåt mot kunder? Vill du jobba i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka tjänsten som marknadsinriktad Konstruktör idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Konstruktör kommer du att jobba med konstruktion i AutoCAD/Inventor/Solid Works, både 2D- och 3D-modellering. Du agerar support ut mot kunder och internt. Du hjälper kunder med att hitta lösningar på problem, vilket kan vara att kundanpassa lösningar på företagets produkt. Du jobbar integrerat med kommersiell personal.

Under den inledande perioden av din anställning kommer du att lära dig genom att själv få praktiskt utöva riktiga case. Du får börja med enklare uppgifter för att på så sätt komma in i rollen på bästa sätt. Det finns även alltid kollegor till hands som är öppna för att stötta och hjälpa till.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskaper inom CAD
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande krav:
  • Högskoleingenjör med inriktning maskinteknik
  • Bakgrund inom industri/tillverkning
  • Kunskaper i tyska
För att passa in i rollen som Konstruktör ser vi att du som person är marknadsinriktad, har en kommersiell ådra och att du är serviceinriktad mot kunder. Du trivs med många bollar i luften och kan planera ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du har ett intresse för teknik och har samtidigt en förmåga att arbeta praktiskt. Som person är du också snabblärd och tar initiativ.

Villkor

Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
Omfattning: Heltid 100%
Arbetstider: Mån-fre 7.30-16.30 med flex
Ort: Katrineholm

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Katrineholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Ring Hanna Skoglund, 0703-214686

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 sept

Om företaget

Z- lyften Produktion AB - Zepro - är en av världens största tillverkare av bakgavellyftar. Sedan starten 1970 har företaget tillverkat och sålt bakgavellyftar över hela världen. Med fördelar som hög kvalitet, lång livslängd, pålitlig produktion, stort urval och god service har de tagit en stark position i hela Europa och även på många andra av världens marknader.

Företaget är numera en del i HIAB och Cargotec, en ledande leverantör av transport- och lasthanteringslösningar för professionellt bruk.

Från kontoret i Katrineholm sköts försäljning, marknadsföring och administration. Tillverkning och utveckling sker i vår anläggning i Bispgården. Eftermarknad, service och reservdelar hanteras från båda orterna.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.