Underhållsmekaniker med elkunskaper, Katrineholm

Underhållsmekaniker med elkunskaper, Katrineholm

Om företaget

Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB är drygt 800 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se .
Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är "Better chicken for a better life". Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också!
Våra gemensamma värderingar öppenhet, utmana och agera nu genomsyrar hela vårt ledar-och medarbetarskap, vilka du också förväntas agera i linje med. Och givetvis älskar du kyckling.

Dina arbetsuppgifter

VMP Bemanning i Katrineholm söker för direktrekrytering till kund en erfaren underhållsmekaniker med elkunskaper. Du kommer ingå i en övergripande underhållsavdelning som har som huvudsaklig uppgift att serva de olika produktionsenheterna med dagliga och projektstyrda uppdrag.
Förebyggande underhåll av maskinparken, problemlösning vid driftsstopp, genomförande av mindre och större projektarbeten.
Tjänsten är på heltid med skiftgång och i arbetet ingår även beredskap. Jobbstart omgående/enligt överenskommelse.

Din profil

Kompetenskrav: Teknisk grundutbildning med inriktning el/maskinteknik, flerårig erfarenhet från tekniskt arbete med produktionsutrustning.
PLC-kunskap är meriterande.
Du måste vara självgående i ditt arbete, kunna hantera intensiva arbetstoppar och ha god samarbetsförmåga.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn