Säljare till Katrineholms Hyrmaskiner AB

Säljare till Katrineholms Hyrmaskiner AB

Om företaget

Katrineholms Hyrmaskiner startades ursprungligen 1978. Verksamheten startades först och främst med inriktning på uthyrning av byggmaskiner, men kom snabbt att även inkludera försäljning av infästningar, verktyg och maskiner för byggindustrin. Vår försäljning av bygg och industriförnödenheter har genom samarbete med marknadsledande leverantörer ständigt växt och fått större bredd och djup. Verksamheten har bedrivits från våra nuvarande lokaler på Formgatan 2 sedan juni 2000. Vi är idag en av de ledande butikerna för yrkesfolk i regionen när det gäller förnödenheter för industri, bygg och serviceföretag.

VMP Bemanning AB i Katrineholm söker nu på rekryteringsuppdrag av Hyrmaskiner en Säljare. VMP sköter rekryteringen men anställningen blir direkt hos Hyrmaskiner. Jobbstart sker efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av försäljning av material till bygg- och industrikunder i KFV-området (Katrineholm, Flen, Vingåker). Du kommer att ha tät kontakt med redan upparbetade kunder för att alltid kunna vara tillhands och ge bästa service. En annan viktig roll är att jobba aktivt för att öka på kundstocken genom bearbetning av nya kunder.
Orderregistrering, packning och distribution av beställningar ingår även i arbetsuppgifterna.

Din profil

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av relationsbyggande försäljning och som har god kunskap om produktsortimentet till bygg-, industri och servicebranscherna. Har du någon form av hantverksbakgrund så är det meriterande.

Vi söker dig som är uttalat serviceinriktad, prestigelös, flexibel, driven, har god förmåga att se behov och ställa rätt frågor. Arbetet innehåller en del lyft varför du bör ha god fysik.
Låter det spännande? Tveka inte att söka, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan annonseringstiden är slut.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!