Industrielektriker för direktrekrytering till SKF Mekan, Katrineholm

Industrielektriker för direktrekrytering till SKF Mekan, Katrineholm

Om företaget

SKF startade 1907 med en innovation som förändrade världen och våra lösningar fortsätter göra skillnad än idag. Det handlar om att minska friktionen och få saker att rotera effektivare vilket ger våra kunder minskat underhåll på maskiner, förbättrad säkerhet, energibesparing och lägre kostnader. Våra lösningar finns verkligen överallt. Tillsammans med 46 000 kollegor i 130 länder har du alla möjligheter att få världen att snurra mer effektivt.Vi kallar det ingenjörskonst. Välkommen till SKF.

SKF Mekan i Katrineholm utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar runt om hela världen
Tillverkningen sker i vår östra fabrik (i Gjuteriet och Powder) samt i vår västra fabrik (bearbetning, HLS). SKF Mekan AB omsätter ca 700 MSEK och har ca 430 anställda.
Företaget är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001

VMP söker en industrielektriker för direktrekrytering till SKF Mekan i Katrineholm. Du erbjuds en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och du kommer bli en viktig del i fabrikernas underhållsteam.Behovet är tillsvidare och på heltid i form av skiftarbete med beredskap.

Dina arbetsuppgifter

Maskinparken är både konventionell, PLC och NC styrd. Arbetsuppgifterna består av förebyggande och akut underhåll av maskiner och elanläggningar, mätning och analys av värden, installationer på maskiner och i fastigheter, att uppdatera ritningar och arbeta med ständiga förbättringar.

Din profil

Tjänsten kräver minst slutförd elutbildning med inriktning automation från gymnasiet. Det krävs även så pass mycket erfarenhet från yrket så att du kan arbeta självständigt, tryggt och med stort säkerhetstänk. Beredskap ingår i tjänsten vilket kräver att du har körkort och egen bil. Du behöver ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift. Tidigare erfarenheter av att jobba med ständiga förbättringar (Lean) efterfrågas.

Kunden uppskattar engagemang, ansvarsfullhet, flexibilitet och god förmåga att samarbeta både med kollegor och kunder i form av produktionspersonal och chefer.
Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Är det här rätt möjlighet för dig, tveka inte att skicka in Din ansökan.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 sept 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!