Byggsäljare till Bygg & Interiör, Katrineholm

Byggsäljare till Bygg & Interiör, Katrineholm

Om företaget

Bygg & Interiör AB har byggvaruhus i Katrineholm, Flen och Vingåker. Vi är ett 50-tal anställda. Vårt upptagningsområde är hela Sörmland med tyngdpunkt på de orter där vi bedriver verksamhet. Vi säljer byggmaterial och förnödenheter till bygg och industri samt färg till proffs och konsument och är en av de ledande i branschen. Vi ingår i inköpskedjan Woody Bygghandel.

VMP Bemanning AB i Katrineholm söker nu på rekryteringsuppdrag av Bygg & Interiör en Byggsäljare till anläggningen i Katrineholm. VMP sköter rekryteringen men anställningen blir direkt hos Bygg & Interiör. Behovet är omgående.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av försäljning av byggmaterial till byggföretag och privatpersoner och innefattar rådgivning, beräkning av kostnader och materialåtgång samt offertskrivning. Du kommer ingå ett team med övriga byggsäljare i Katrineholm och på övriga enheter. Utbildning i säljsystem och produkter kommer att ske i samband med upplärningen och löpande under anställningen.

Din profil

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av relationsbyggande försäljning. Har du erfarenhet av att sälja byggmaterial så är det givetvis meriterande. Körkort är ett krav.

I rollen som säljare är du företagets ansikte utåt vilket kräver att du är ansvarsfull, serviceinriktad och har stort kundfokus. Som person bör vara lösningsfokuserad, resultatinriktad, ha gott ordningssinne, vara positiv, driven och engagerad.

Låter det spännande? Tveka inte att söka, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan annonseringstiden är slut.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn