Angular Frontend/JS- utvecklare för projektanställning

Angular Frontend/JS- utvecklare för projektanställning

Om företaget

VMP Bemanning i Katrineholm söker nu, för kunds räkning, en Angular Frontend/JS -utvecklare för projektanställning.

Arbetet avser heltid/deltid med en tänkt projekttid på 2-5 månader beroende på det upplägg vi kommer överens om. Du kommer att sitta och jobba, företrädesvis, på plats ute hos kund vilket underlättar kommunikationen och medger snabbare beslutsvägar. För rätt person kan även ett längre samarbete komma att bli aktuellt. Kunden är verksam i en expansiv spännande bransch med huvudkontor på orten och omsättning på över 150 mkr.

Dina arbetsuppgifter

Kunden håller på att ta fram en omfattande branschanpassad web-shop, med avancerade sökkriterier, och är i slutfas. Mycket av grundarbetet är redan gjort eller är påbörjat, API för Backend (datalevererans och orderläggning) samt designskisser finns för de flesta momenten. Frontend är påbörjad med grundläggande sökfunktioner och presentation av produkter, varukorg och orderhistorik.

Din roll blir att färdigställa en responsiv Frontend som ska fungera på både dator, läsplatta och mobil.

Din profil

Rollen kräver att du är självgående och därför söker vi dig med relevant eftergymnasial utbildning inom IT och som har jobbat minst ett par år med webbutveckling i projektform. God erfarenhet av arbete i Angular/JS är ett absolut krav.

Erfarenhet av Joomla är även mycket önskvärt. JSON, HTTPS, PHP och SQL är meriterande.

Vi förväntar oss att du som söker är noggrann, lyhörd, kommunikativ, effektiv och har ett starkt fokus på att få projektet i mål. Goda kunskaper i det svenska språket krävs för uppdraget.

Är du den vi söker så är du varmt välkommen in med din ansökan. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske före annonseringstidens slut.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn