Extrapersonal/sommarjobbare till orderkontor, Katrineholm

Extrapersonal/sommarjobbare till orderkontor, Katrineholm

Om oss
VMP Group är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP Group ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Byggföretagen (B) kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som övriga inom byggbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt på olika byggentreprenörer. VMP samarbetar idag med såväl större nationella koncerner, som lokala mindre firmor.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Arbetsbeskrivning
Är du student, pigg pensionär eller har du andra förutsättningar som gör att du kan vara intresserad av att jobba extra? Har du dessutom möjlighet att jobba i sommar. då kan detta vara rätt möjlighet för dig.
Vi söker nu två personer för arbete som ordermottagare hos vår kund. Tjänsterna avser dels sommarjobb veckorna 25 till 32 och dels extraarbete vid behov i övrigt. Jobbet gäller hela dagar 07:30-16:00 (vardagar) och avropas vid behov och efter överenskommelse.
Arbetsuppgifterna består av att registrera order från i huvudsak dagligvaruhandel och grossister som inkommer via telefon och mejl. Du ingår i ett team med andra ordermottagare som sitter i ett öppet kontorslandskap.

Utbildning
Utbildningsmässigt krävs minst gymnasiekompetens med goda betyg i matematik och svenska.
För att kunna ta sig till och från arbetet krävs körkort och egen bil.

Erfarenhet
Goda generella datakunskaper och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Kunden använder Microsoft Dynamics AX och har du jobbat i det systemet eller har erfarenhet av arbete i andra liknande affärssystem är det självklart meriterande.

Personliga kvalifikationer
Den vi söker är ordningsam, serviceinriktad och har stort kundfokus. Du måste kunna ta egna initiativ och vara mycket bekväm med att prata i telefon.

Ansökan
Är du den vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan. Intervjuer genomförs löpande och tillsättning sker då rätt kandidater har hittats. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.