Betongarbetare/armerare sökes till Katrineholm

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi efter en erfaren betongarbetare för omgående uppstart på ett välkänt företag i Katrineholm!

Som betongarbetare i denna tjänst innebär det att du har varierande arbetsuppgifter med har många bollar i luften, bland annat innebär tjänsten operatörsarbete, betonggjutning och armering. Tjänsten innebär att du både självständigt och i lag skall kunna forma, armera, isolera samt gjuta betongelement så som plintar, bjälkar och väggar. I arbetat ingår såklart även att hålla god ordning och städa arbetsytor.

Tjänsten är förlagt på 2 skift.

Som sökande krävs det att du:
  • har relevant utbildning eller erfarenhet av att jobba inom tillverkningsindustrin, gärna erfarenhet av betong och armering
  • har god fysik, då det är fysiskt tungt arbete
  • kan flytande svenska, både i tal och skrift
  • har B-körkort
  • traverskort och kunskap om ritningsläsning ses som mycket meriterande!
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är erfaren inom området, är ordningsam och som har en positiv inställning. Som person är du även social och noggran samt att du både är självgående och gillar att arbeta i grupp. Vidare bör du även vara flexibel, arbetssam, stresstålig samt gilla att hugga i där det behövs.

Passar denna tjänsten dig?
Sök då denna tjänst redan idag!

Observera att urval görs löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Betong, Industrin, Betongindustrin, Operatör, Gjuterioperatör, Armering, Armerare, Travers, Ritningsläsning, Gjutining.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juni

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.