Platsansvarig Remarketing Center i Björkvik

Platsansvarig Remarketing Center i Björkvik

TradingSolutions erbjuder digitala bilförsäljningstjänster för leasingbolag & företag med bilparker. Vi tar hand om avyttringen av företagens leasingbilar!

TradingSolutions är idag Sveriges mest expansiva leverantör av remarketingtjänster. Vi erbjuder företag och leasingbolag en kundanpassad försäljningstjänst med fokus på högsta försäljningspris, korta ledtider samt högsta kundnytta. Våra kunder är banker, finansbolag och vagnparkskunder i hela Sverige.

Just nu söker vi en platsansvarig som vill bidra till vår fortsatta framgång:

Platsansvarig Remarketing Center i Björkvik

TradingSolutions har vuxit kraftigt de senaste åren och verksamheten i Björkvik behöver nu en person som har den samordnande rollen som platsansvarig.

Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du har ansvar för att skapa och underhålla bra processer för att driva anläggningen. Är du en effektiv och noggrann person som har drivkraften att hela tiden vidareutveckla rutinerna? Då tror vi att det här kan vara ditt drömjobb.

Vår egna anläggning i Björkvik ligger mitt emellan Nyköping, Norrköping och Katrineholm. Här hanterar vi varje år tusentals bilar som tvättas, inspekteras, fotograferas och lagras. Som platsansvarig är du den samordnande länken mellan kontoret i Stockholm och Björkvikanläggningen. Tjänsten som platsansvarig innebär inledningsvis inte något personalansvar.

TradingSolutions är inte ett bilföretag som alla andra. Vi är ett i grunden ett digitalt internetbolag som arbetar i en traditionell bransch, men som med ett stort mod ifrågasätter och hittar nya lösningar för Sveriges fordonsägare. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus och att våra processer skall vara effektiva och utföras med högsta kvalitet.

Vi söker

Vi söker en driftig platsansvarig som hanterar rutinuppgifter såsom nyckelhantering och bilrangering, men även omväxlande uppgifter – alla små och stora ärenden som dyker upp i den dagliga driften. Du fungerar även som kontaktperson för anläggningen på plats i Björkvik.

Rollen som platsansvarig kräver ett helhjärtat engagemang och förmågan att kunna prioritera mellan arbetsuppgifter när det blir mycket att göra. Du behöver vara driven, framåt, nyfiken och noggrann. Kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Sedan gillar vi naturligtvis medarbetare som är prestigelösa likt oss själva och har en vilja att ständigt lära sig nya saker.

Vi ser att du har följande kunskaper och egenskaper:

Grundläggande datavana, gymnasieutbildning, minst fem års arbetslivserfarenhet, gärna erfarenhet av motsvarande typ av arbetsuppgifter. Du har körkort samt talar och skriver svenska obehindrat.

Rollen som Platssansvarig är på heltid och utgår från vår anläggning utanför Björkvik.

Vi erbjuder...
  • En omväxlande och utvecklande roll på ett företag i stark tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och utveckling
  • Ett företag med ett bra rykte och god marknadsposition i branschen
  • Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.
  • Konkurrenskraftiga villkor och förmåner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår tradingchef Leif Iversen på mail: leif.iversen@tradingsolutions.se , telefon: 070 072 29 00. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Ansök genom att klicka på Ansök nu eller skicka din ansökan till niklas.hallstrom@tradingsolutions.se

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Leif Iversen
Telefon 070 072 29 00
Område Katrineholm
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tradingsolutions.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2002 utvecklat en helt egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen där bilarna säljs till bilåterförsäljare i Sverige och Europa. TradingSolutions är idag en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen. 2019 fick vi förtroendet att hantera över 14 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige. Men - vårt varumärke är fortfarande relativt okänt och det mesta ännu ogjort!