Jobba som lärarvikarie via appen - Heltid, Deltid. Du bestämmer!

Jobba som lärarvikarie via appen - Heltid, Deltid. Du bestämmer!

Studentvikarie matchar utbildare med lärarvikariat hos hundratals skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Genom oss kan du enkelt extrajobba som lärarvikarie när det passar dig - ange ämnen, årskurser och tider som du är instresserad av! Med över 1 700 anslutna finns redan i stora delar av landet och nu drar vi igång vår verksamhet i Katrineholm!

Utifrån dina preferenser får du tips på uppdrag, och du väljer givetvis själv när du vill jobba. Hos oss finns allt från enstaka uppdrag som sträcker sig några timmar, till heltidstjänster under längre vikariat.

Du jobbar precis så mycket som du vill. En lektion i halvåret, eller varför inte lära känna en klass under ett längre uppdrag på en och samma skola?

Att jobba som lärarvikarie är oerhört utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vilken karriär du har i åtanke. Hör våra studentvikarier om sina erfarenheter eller vad våra samarbetsskolor tycker om att arbeta via oss: www.instagram.se/studentvikariesverige

När du ansluter dig får du en introduktionsutbildning samt möjlighet att ta del av inspirerande och roliga aktiviteter tillsammans med andra studentvikarier i vårt community.

Våra förväntningar på dig
Du har avslutat gymnasieexamen. Erfarenhet av lärarvikariat eller eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav.

Rekryteringar till tjänsten sker löpande, vi ser fram emot din ansökan.
Ansök idag för att få tillgång till appen!
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Lärare
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida http://www.studentvikarie.se
Sista ansökningsdag 1 juli 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentvikarie grundades av två studenter 2015 och har sedan dess vuxit kraftfullt till att sysselsätta tusentals anslutna studenter som matchas med lärarvikariat hos hundratals skolor runt om i Sverige. Genom en digital plattform blir det enkelt för studenter att få en översikt över alla tillgängliga uppdrag i närheten som skolor publicerar. Vi arbetar för att riva barriärer mellan skolans behov av inspirerande och ämneskompetenta lärarvikarier och alla duktiga utbildare i vårt samhälle.

Vi har i dagsläget ca 1 700 anslutna vikarier och 700 skolor i Västra Götalands, Skåne, Stockholm och Södermanland.
  • Tredjeplats Årets Unga Företagare 2018
  • Årets Samhällsentreprenör 2017
  • Social Innovation 2015

Läs mer om oss på www.studentvikarie.se eller på våra sociala medier.