Projektledare till Kronfågel Valla

Projektledare till Kronfågel Valla

Projektledare till Kronfågel Valla
Det här är en ny roll i vår snabbt växande organisation och nu vi letar efter en energisk och proaktiv person som har erfarenhet som Projektledare och gärna från liknande områden.
Som projektledare har du det övergripande ansvaret för olika fabriksprojekt.

Om företaget
Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB är drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se.
Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är "bättre kyckling för ett bättre liv". Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen – så välkommen du också

Dina arbetsuppgifter
Det här är en ny roll i vår snabbt växande organisation och vi letar efter en energisk och proaktiv person som helst redan har erfarenhet inom livsmedelsindustrin. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för olika fabriksprojekt.

Våra projekt är relaterade till utbyggnad av befintliga fabriksbyggnader, nya produktionslinjer, optimering av befintliga produktionslinjer och utrustning, tillverkning av funktionella och tekniska förbättringar etc.
Vi erbjuder dig en viktig och intressant roll som en del av vår tillväxtstrategi. När det gäller varje projekt ansvarar du för planering, kostnadsstruktur, genomförande och utvärdering av projektet.
För att styra alla projekt använder vi Antura som IT-plattform.

Du är också en viktig länk och en samordnare mellan vår lokala organisation och vår koncernorganisation.
Du kommer att driva projekt på tvären såtillvida att det dels är på våra olika anläggningar inom Scandi Standardkoncernen men också att det är inom inom olika arbetsområden.

Du är anställd av Kronfågel men kommer att tillhöra Scandi Standard och ingår i projektavdelningen.
Du kommer i huvudsak vara placerad i fabriken i Valla/Katrineholm.
Tjänsten innebär också en del resor till övriga anläggningar inom Scandi Standard koncernen.

Du rapporterar till chefen för projektteknik, Scandi Standard Group Operations.
Du samordnar aktiviteter inom lokal produktionsorganisation och koncernverksamhet

Din profil
Du har minst teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning men det är önskvärt att du är högskole- eller civilingenjör med relevant inriktning.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav varav minst ett år som Projektledare med ett huvudansvar för både projekt och personal.
Erfarenhet av att driva projekt inom livsmedelsbranschen är starkt meriterande.

Flytande engelska i tal och skrift är också en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen som Projektledare på Kronfågel
God datavana och erfarenhet inom rapportering och budget krävs också.

Du leder och driver egna projekt med hög standard, genom en tydlig struktur och god kommunikation.
Som person förstår du vikten av att skapa och bibehålla goda relationer genom att vara förtroendeingivande, kundorienterad, kommunikativ och med förmågan att förmedla budskap.
Du har en analytisk förmåga vilket innebär att du lätt kan ta till dig och utvärdera information och göra den förståelig för dina kunder samt sätta det i relation affärsnytta och ur ett helikopterperspektiv.
Du ser möjligheter, agerar och är lyhörd för verksamhetens intressen samt driver ditt arbete framåt genom att skapa engagemang och delaktighet.
Vidare är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga.

Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!
I denna rekrytering samarbetar Kronfågel med Skill Rekrytering o Bemanning.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info

Om arbetsgivaren

Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland.