Skandinaviska Byggelement i Katrineholm söker av en inköpare!

Skandinaviska Byggelement tillverkar prefabricerade lösningar för bostäder, kontor, industri och affärslokaler. Företaget ingår i Peabkoncernen och är en del av Byggsystem Prefab som består av ytterligare två företag; Lättklinkerbetong AB samt AB Smidmek. Byggsystem Prefab har totalt 350 medarbetare, omsätter 1 miljard kronor och har 1200 leverantörer.

Din roll

I rollen som inköpare kommer du att hantera fabrikens varuflöde och ansvarar för att standard sortiment finns tillgängligt för produktion. Du avropar på redan gällande koncernavtal.

Som inköpare hos oss bevakar du leveranser, du ansvarar för att inkommande material kvalitetskontrolleras och vid behov sköter du reklamationer.

Rollen består även i att inventera lager, upprätthålla register över material och säkerställa att produkterna har korrekt dokumentation.

Du kommer även vid behov stödja andra funktioner i verksamheten.

Du som person

För att lyckas i denna roll ska du ha en god förmåga att skapa och bibehålla relationer och kontaktytor, både internt och externt. Du som person är strukturerad och tycker om att ta ansvar och jobba självständigt. Det är viktigt att du kommunicerar på ett bra och tydligt sätt.

Din bakgrund innefattar en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Dina kunskaper i Office är goda och du behärskar god svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du har kunskap om prefabricerade betongelement eller annan tillverkandeindustri. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Johansson
Telefon 0733-84 76 99
Område Katrineholm
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.