Ekonomiassistent till Sims Recycling i Katrineholm

Ekonomiassistent till Sims Recycling i Katrineholm

Ekonomiassistent till Sims Recycling i Katrineholm

Är du en lagspelare som ser utvecklingspotential i processer och rutiner? Vill du bli en del av vårt team och tillsammans med oss utveckla och driva vår ekonomiavdelning? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu en ekonomiassistent till Sims Recycling i Katrineholm

Om arbetet:
På Sims Recycling är arbetsmiljön kreativ och stöttande och du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. Organisationen är i förändring och som ekonomiassistent finns här en möjlighet till att vara med och utveckla rutiner och processer på ekonomiavdelningen. I din roll som ekonomiassistent arbetar du på ekonomiavdelningen tillsammans med ekonomichef, controller och ekonomiassistenter. Arbetsmiljön är internationell och kommunikation på engelska sker i både tal och skrift. Dina arbetsverktyg kommer främst att vara Navision och Excel. I dina arbetsuppgifter ingår:
  • löpande bokföring
  • skatt- & momsredovisning
  • kund- och leverantörsreskontra
  • kontoavstämningar
  • förberedelse till bokslut
Om dig:
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi alternativt mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Din erfarenhet från att ha jobbat i affärssystem och Excel kommer att vara nödvändig för arbetet. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.
Det här är ett jobb för dig som är noggrann, ordningsam och som gillar att arbeta i ett team. Du kommer gärna med nya idéer och vill utveckla både dig själv och rutinerna på arbetet.
Registerkontroll och säkerhetsklassning kommer att göras innan anställning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan:
I denna hyrrekrytering samarbetar vi med Pema People.
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Teresa Wetterberg på teresa.wetterberg@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sims Recycling Solutions ingår i Sims Metal Management, ett av världens största metallåtervinningsföretag, med verksamhet i fyra världsdelar. Anläggningen i Katrineholm återbrukar och återvinner elektronikprodukter och material och har drygt 50 anställda.

Läs mer på www.simsrecycling.se