Kontorschef till SEB Katrineholm – Sydvästra Södermanland

Kontorschef till SEB Katrineholm – Sydvästra Södermanland

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Brinner du för affärer, kunder och ledarskap? Vill du tillsammans med ett engagerat team leda vår verksamhet i Katrineholm? Då kanske det här är rollen för dig!
Vi söker nu en Kontorschef till SEB Katrineholm. Upptagningsområdet för SEB:s kontor i Katrineholm är sydvästra Södermanland med marknaderna Katrineholm, Flen, Malmköping och Vingåker som viktigaste orter. Placeringsort är Katrineholm.
Vad du kommer att göra Som Kontorschef i Katrineholm är du ansvarig för att utveckla enhetens tillväxt och lönsamhet med fokus på försäljning, rådgivning och effektivitet. Du ansvarar också för att utveckla medarbetare, kundrelationer och affärer så att vi fortsätter att ta tydliga steg mot vår vision att leverera service i världsklass till våra kunder och därmed uppnår våra ambitiösa resultatmål.
Tillsammans med dina kollegor är ni bankens ansikte utåt på de lokala marknaderna och ni arbetar aktivt med att stärka SEB:s varumärke för att långsiktigt öka bankens resultat- och marknadsandel i aktuellt upptagningsområde. Du tar ägarskap för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och medarbetare och du kommer att ingå i ledningsgruppen för Distrikt Mellersta, där du får möjlighet att ta ansvar för - och driva frågor i ett större sammanhang.
Som Kontorschef i Katrineholm är du ansvarig för;*att utveckla enhetens tillväxt och lönsamhet med fokus på försäljning, rådgivning och effektivitet*att utveckla medarbetare, kundrelationer och affärer så att vi fortsätter att ta tydliga steg mot vår vision att leverera service i världsklass till våra kunder och därmed uppnår våra ambitiösa resultatmål*att driva och utveckla vår verksamhet lokalt i linje med lagd strategi*att bygga ett gemensamt SEB-lag i enheten där allas kompetenser och drivkrafter tas tillvara*arbeta aktivt med att stärka SEB:s varumärke för att långsiktigt öka bankens resultat- och marknadsandel i den här geografin *att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och medarbetare
Vem vi letar efterFör att lyckas i din roll tror vi att du är en ledare med passion för människor och affärer. Du har ett coachande förhållningssätt och du tycker om att leda, inspirera och utveckla medarbetare. Genom involvering och engagemang skapar du genomförandekraft och stolthet i ditt team. Du är en god kommunikatör och duktig på att förklara och översätta bankens vision, affärsplan och strategier så att dessa blir verklighet i vardagen. Du trivs med att arbeta i en transformativ miljö där vi ständigt arbetar med att utvecklas. Din förmåga och kunskap att driva affär och utveckla kundrelationer samt din kompetens inom företagsaffären är viktig.
Tjänsten innebär att du kommer att arbeta i en miljö med rådgivning och försäkringsförmedling varför du måste inneha en SwedSec-licens. Om du inte har en sådan licens så måste du genomgå utbildning och test för att erhålla denna.
Vad vi erbjuderVi erbjuder ett roligt, omväxlande och utvecklande arbete med daglig närhet till bankens kunder. Tillsammans med dina medarbetare gör du skillnad och tar ut hela SEB till såväl befintliga som nya kunder.
Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/careerPå SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.
Välkommen med din ansökanBifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad som gör dig till vår nya Kontorschef. Vi kommer löpande att välja ut kandidater, dock med ett visst uppehåll under semestertider. Eftersom vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast den 19 augusti, 2022
. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Joacim Scott, Distriktschef Mellersta via mail joacim.scott@seb.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)