Underhållsingenjör

Underhållsingenjör

Presto Brandsäkerhet AB är inne i en spännande utvecklingsfas där vi behöver förstärka med en Underhållsingenjör.

Du kommer att tillhöra produktionsorganisationen och arbeta med att utveckla vår tillverkningsprocess tillsammans med representanter från produktion, kvalitet och teknik.

Som underhållsingenjör driver du det långsiktiga arbetet med att öka säkerheten, produktiviteten och kapaciteten inom produktion.

Du kommer främst att arbeta med:
  • Att utveckla arbetssätt och standardisera processer i syfte att säkerställa säkerhet, ergonomi, kvalitet och tillgänglighet
  • Analysera tillgängliga data, utföra flaskhalsanalyser och identifiera förbättringsmöjligheter
  • Driva förbättringsprojekt tillsammans med andra funktioner i företaget
  • Driva projekt för inköp av tekniks utrustning
Vem är du?

Tjänsten passar dig som gillar nya utmaningar, är flexibel i din yrkesroll, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en analytisk person som har genuint intresse för produktion och ständiga förbättringar.

Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kunskap om Lean och förbättringsarbete.

Innan du ansöker förutsätter vi att du har
  • 2-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Eftergymnasial utbildning inom underhåll.
  • Har kunskap om Lean och förbättringsarbete.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Har god datorvana i Officepaketet.
  • Innehar B-körkort.
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid tillsvidare 40 timmar/vecka.

Förmåner: kollektivavtalad tjänstepension, friskvårdsbidrag om 3000 kr per kalenderår, arbetstidsförkortning med 82 minuter per fullgjord arbetsvecka.

Vilka är vi?

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Vi är ca 800 medarbetare och finns på 74 platser i Norden. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 80 000 kunder, utbildar 60 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 sept 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor.